WordPress si SEO

In momentul in care vine vorba de site-uri, pentru ca ele sa exceleze si sa ajunga cat mai sus in rezultatele cautarilor din motoarele de cautare, e nevoie de mult seo, continut de calitate, recomandari potrivite si per total, o autoritate solida si reala. Astazi vorbim despre WordPress si motivele pentru care platforma ofera cea mai buna solutie pentru SEO la standarde inalte.

In primul rand, WordPress este un CMS open-source gratuit, un CMS ce poate fi folosit de oricine si customizat oricum, dupa dorintele fiecaruia. Asta e din start un plus pentru ca primesti o platforma complexa pe care o poti modela dupa propriile nevoi si dorinte, fara sa platesti decat programatorul care face asta sau in cel mai bun deloc, daca tu esti cel care poate face modificarile de care ai nevoie.

In al doilea rand, WordPress este CMS-ul folosit pe 21%+ site-uri din totalitatea de site-uri existente pe internet. Pentru unii acest procent s-ar putea sa nu spuna prea multe insa cand amintim ca exista vreo 30 de CMS-uri gratuite, peste 50 de CMS-uri premium si inca altele realizate de la 0 de diferiti Webmasteri, ne dam seama ca WordPress este CMS-ul folosit pe majoritatea site-urilor de pe internet. Ei bine, asta ar trebui sa spuna multe.

Mergem mai departe si spunem ca WordPress ofera una din cele mai complexe solutii pentru permalink-uril SEO-friendly. Asta inseamna ca direct din panoul de administratori poti sa-ti customizezi modul exact in care doresti sa fie afisate link-urile site-ului tau. Printre cele mai populare forme se numara:

numesite.ro/categorie/nume-articol

numesite.ro/nume-articol

numesite.ro/data/categorie/nume-articol

Urmeaza faptul ca in WordPress poti custmiza totul, de la tema pe care o folosesti la plugin-uri, widget-uri, etc. Plugin-urile in special ajuta foarte mult la procesul de optimizare intrucat multe din ele sunt plugin-uri sociale si plugin-uri de SEO. plugin-uri ce te ajuta direct in interfata de scriere, sa realizezi un articol cat mai corect din punct de vedere seo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *