Tipuri de carucioare pentru bebelusi

Unul dintre cele mai importante produse pentru bebelusi pe care trebuie sa le cumperi mai devreme sau mai tarziu este un carucior pentru copii. Acesta este un item indispensabil de care cel mic va avea nevoie pe viitor pentru ceva timp.

Nevoia unui carucior pentru copii

Probabil ca stii sau poate nu, daca nu esti mama deja, dar carucioarele pentru copii si pentru bebelusi vin in diferite forme, dimensiuni, modele si preturi. Siguranta si confortul sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand te decizi sa cumperi carucioare pentru cei mici.

In afara de acest aspect, exista o gramada de lucruri cum ar fi stilul de viata, bugetul, greutatea caruciorului, varsta si inaltimea bebelusului, greutatea ta, starea de sanatate a ta ca parinte, tipul si greutatea caruciorului si limitarile de spatiu pe care le ai, inainte de a efectua o cumparare.

Carucioare standard

Carucioarele standard pentru bebelusi si copii sunt construite intr-un cadru de aluminiu care este usor de intretinut, este rezistent la rugina si usor de folosit. Greutatea obisnuita a acestor carucioare este in jur de 5-10 kilograme. Aceste echipamente pentru copii sunt disponibile in variate modele si cele mai multe dintre ele in disponibile in variante de strans, numai bune pentru calatorii.

Carucioarele standard pot fi folosite pentru bebelusi si copii incepand de la varsta de 4 luni si pana la 4 ani. Alte trasaturi convenabile la asemenea echipamente pentru copii sunt suportul reglabil pentru picioare, copertina detasabila pentru ploaie si soare, scaunul cu multiple pozitionari, cosul de depozitare si franele rotilor duble potrivite pentru toate tipurile de drumuri.

Carucioare reversibile

Carucioarele reversibile pentru nou nascuti se refera la acele tipuri de carucioare ce dispun de maner reversibil si in cadrul carora scaunul copilului poate fi transformat foarte simplu in landou. Asemenea tipuri de carucioare pentru bebelusi si pentru copiii de pana in 4 ani pot fi utilizate cu usurinta in toate cele patru anotimpuri.

Aceste tipuri de echipamente pentru copii sunt create dintr-un cadru metalic rezistent. Avantajul cel mai mare la aceste carucioare este acela ca manerul este reversibil si dispune de o inaltime reglabila. Adica, manerul caruciorului poate fi reglat fie in fata, fie in spate, dupa cum se doreste. Copertina de soare si de ploaie este mare si ofera o protectie sporita impotriva conditiilor meteo extreme.

De asemenea, orice tip de carucior pentru bebelusi si copii vine cu niste accesorii incluse: husa de ploaie, geanta pentru depozitare si husa pentru piciorusele copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *