Timpul ni se agata de mana cand purtam ceasul potrivit

Confectionate pentru a indica orele, minutele si secunde, ceasurile sunt accesoriile care ne creeaza un aer aparte. Obisnuim sa le purtam la mana, in buzunar sau la gat, in functie de model si preferinta. Cu totii avem macar unul acasa, insa nu il purtam neaparat. Daca pentru unele persoane ceasul a devenit un accesoriu esential si zilnic, pentru altii este un accesoriu purtat ocazional, sau deloc.

Un ceas poate fi cadoul perfect pentru o persoana draga. Cu cat suntem mai apropiati de ea, cu atat stim mai multe despre ea si ce fel de ceas i s-ar potrivi: din ce material, ce forma, ce marime. Daca insa intre noi si celalalt exista o oarecare distanta, putem opta pentru un model clasic cu care nu am putea da gres niciodata.

Aveti multe ceasuri sau alte accesorii pe care nu le folositi?

Unii dintre noi au un numar semnificativ de ceasuri acasa pe care nu le poarta. Exista probabilitatea ca unele dintre ele sa fie de lux, vintage, sau casual. Daca insa printr-o mostenire ati beneficiat de un ceas foarte vechi si functionabil, care nu va trebuie, puteti sa il vindeti unei case de amanet. Acolo poate fi analizat de cunoscatori si ii poate fi estimata o suma. Daca proprietarul este multumit de suma oferita, poate accepta schimbul.

aurSunt pasionata de ceasuri, astfel ca am inceput sa comand de pe internet tot mai multe modele de la diverse branduri. O simpla cautare „cumpar ceasuri” pe Google, m-a dus catre cele mai frumoase accesorii care indica ora. Am gasit pagina web care imi prezenta o multime de modele si branduri de ceasuri: Asta era raiul meu! Am vrut doar sa cumpar ceasuri, insa am observat ca sunt pe o pagina de amanet care cumpara o multime de lucruri, cum ar fi: aur, argint, platina, opere de arta, electronice si autoturisme. Este o sansa buna de a amaneta sau vinde anumite lucruri pe care nu le mai folosim, pentru ca astfel ne vom putea achizitiona de acei bani lucruri care ne sunt utile.

Multe persoane si-au vandut la casele de amanet lucrurile pe care nu le mai foloseau, astfel putandu-si imbogati colectiile sau rezolvandu-si anumite probleme.

Blogger: Cerasela S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *