Teste repetate SEO

Teste SEOFiecare test ar trebui sa fie repetabil si repetat de mai multe ori. Preferabil, daca poti, ai putea sa vrei sa opresti si sa pornesti testul pentru acelasi tip de pagini. Acest lucru devine dificil. Acum motivul pentru care vrei sa faci mai multe teste, este din cauza ca vrei sa fii asigurat, increzator ca ceea ce ai schimbat, te-a ajutat.

Asa ca dupa ce ai verificat acest lucru pe retete de paste, si ai vazut, ca site-ul tau de retete devine mai bun, metricile arata mai bine, clasamentul creste pentru cateva rezultate de fiecare data cand pun asta pe diferite pagini, ma simt increzator ca putem merge mai departe cu acest lucru, grozav.  Acum fa acelasi lucru pe pagina de retete pentru cina sau pagina de reteta pentru spagheti, ceva similar cu pastele. Daca repeti acest lucru pe paginile de reteta pentru spaghete si pagina de salata si obtii aceleasi rezultate de fiecare data, acum te poti simti increzatro ca probabil a fost cazul in care te-a ajutat modulul. Daca faci acest lucru o singura data pe un set de rezultate, este mult mai greu sa-ti dai seama de ce se intampla.

Asa ca efectul fantoma pare sa fie un lucru real pe care Google chiar il face in jurul linkurilor care obisnuiau sa duca undeva, asa ca face testele si lucrurile bazate pe link sa fie destul de grele. De aceea vrei sa faci de mai multe ori. De aceea ai vrei sa faci testul cu grupul de control, si sa-l testezi in diferite sectiuni. Nu te vei putea baza pe faptul ca l-ai inchis si l-ai aprins si s-a intors la forma originala, efectul fantoma te-a prevenit din a observa acest lucru. De aceea, testele sunt lucrul cel mai important in SEO pentru a afla ce tactici functioneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *