Stiai ca te poti programa la salon online? Instaleaza aplicatia pentru programari la salon Stailer

stailer

Telefoanele noastre au devenit obiectele ce ne tin o mare parte din viata. In ele salvam amintiri si lucruri amuzante pe care le trimitem celor dragi, notam informatii importante, to-do lists si notam in calendar programari, avem conturile de social media si faimosul TikTok ce ne scoate din orice stare proasta, contactele importante, diverse aplicatii utile si nu numai. 

Pierderea sau distrugerea lui este ca si cum te-ar injunghia cineva in inima. Este o adictie de care nu prea avem cum scapa, fiindca telefonul ne este necesar zilnic si ne ajuta sa rezolvam in mod eficient multe dintre lucruri. Ne scuteste de asemenea si de a pierde timp pe drumuri, la cozi interminabile, pentru a plati facturi sau a face cumparaturi. Dar stiai ca acum te scuteste si de a suna in disperare pe la saloanele de infrumusetare ca sa obtii un loc atunci cand ai nevoie? Instaleaza aplicatia pentru programari la salon Stailer de pe Magazin Play, App Store sau App Gallery. Este gratuita si vine cu numeroase beneficii.

Beneficiile programarii online prin Stailer

  • Nu mai pierzi timp si energie cautand saloane pe Google si sunand la fiecare in parte. Stailer este o metoda mult mai simpla sa gasesti locuri disponibile, oricand iti doresti. Vei selecta cateva filtre de cautare precum locatia, pentru cine este serviciul – femei/barbati, serviciul dorit, data si ora. Primesti imediat lista cu saloanele din oras unde iti poti rezerva locul. Astfel ai mai multe sanse sa gasesti un loc exact cand iti trebuie, nu sa iti modifici tu planurile din saptamana ca sa te pliezi pe anumite agende ale saloanelor.
  • Nu mai trebuie sa efectuezi apeluri telefonice nici pentru programari, nici pentru anulari. Iar daca ai anxietate sociala acesta nu poate fi decat un avantaj. Pe Stailer totul este gratuit, nu ai limite de programari si anularile se fac la fel de simplu din contul tau. 
  • Ai mai mult control asupra alegerii pe care o faci. Stailer este transparent, poti vedea in lista poze cu saloanele, lista cu preturi, durata serviciilor, locatia prin Google Maps, recenzii ale altor clienti ce au trecut pragul saloanelor. Vezi mai multe detalii aici.
  • Ai propria ta agenda de programari la salon, astfel incat sa nu o incarci pe cea din telefonul tau. Le gestionezi usor, la orice ora din zi sau noapte, poti seta remindere si poti vizualiza saloanele la care ai fost. Astfel daca ti-au placut serviciile stii unde sa iti faci din nou programarea.

Cu o schimbare a lookului vine si o stare de bine

De fiecare data cand facem o schimbare la aspectul nostru fizic ne simtim instant mai bine, parca suntem alti oameni. Dar bineinteles, este de preferat sa te lasi pe mana stilistilor, nu sa-ti testezi tu talentele cu anumite lucruri si dupa sa plangi. Daca nu stii exact ce ti-ai dori sa schimbi la tine, Stailer te asteapta cu un catalog de inspiratie. Vei selecta cateva filtre de cautare si iti vor aparea anumite schimbari de look realizate in saloanele din oras. Cand te atrage ceva anume iti rezervi locul acolo.

Descopera pe stailer.ro mai multe informatii. Descarca aplicatia si bucura-te de programari rapide, usoare si mereu gratuite.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.