Stailer aduce o multime de beneficii pentru clientii saloanelor de infrumusetare

stailer

Te-ai hotarat ca e timpul unei schimbari de look? Alege un salon perfect pentru dorintele tale si programeaza-te online! Stailer aduce o multime de beneficii pentru clientii saloanelor de infrumusetare. Platforma iti permite sa accesezi informatii importante despre un salon sau stilist, inclusiv rezultatele acestuia. Asadar,  vei putea vedea lucrarile stilistilor chiar inainte sa le incerci.

Programarile la salon pentru servicii de infrumusetare pot fi uneori o adevarata bataie de cap, mai ales daca nu stii unde vei merge. Alegerea va fi cu atat mai grea, daca vrei sa optezi pentru o schimbare mare asupra infatisarii. Nu poti merge la toti clientii pentru a discuta despre parerea lor asupra unui salon, dar poti accesa stailer.ro.

Site-ul Stailer reprezinta solutia mai buna pentru cei care doresc sa faca programari la salon. Platforma permite rezervarile la saloane de infrumusetare si stilisti, in mod gratuit, oferind totodata informatii importante despre ele. Vei putea citi recenzii si compara preturile saloanelor din Timisoara, Iasi, Oradea, Cluj Napoca si Bucuresti. Vezi si in acest articol detalii despre aceasta platforma.

Doamne si domni, acum aveti ocazia de a face o schimbare de look moderna!

Unii dintre cei mai buni stilisti din zona ta si-au inscris salonul pe stailer.ro si ofera fotografii cu rezultatele lor. In acest fel, vei putea vizualiza munca stilistilor si vei sti exact ceea ti se ofera.

Serviciile de infrumusetare la care poti apela sunt disponibile atat pentru femei, cat si pentru barbati. Stailer aduce o multime de beneficii pentru clientii saloanelor de infrumusetare, printre care si posibilitatea de a programa cuplurile impreuna la acelasi centru. Pe site poti specifica un alt numar de telefon fata de cel al tau, iar daca aveti norocul de partea voastra puteti sa va programati in aceeasi zi si la aceeasi ora.

Navigheaza pe stailer.ro si gaseste stilistul preferat!

Timpul pe aceasta platforma este gratuit. Acest lucru inseamna ca poti petrece oricat timp ai nevoie, pentru a gasi un specialist in materie de hair & beauty. Daca nu te descurci in efectuarea unei programari, poti citi informatiile de la finalul primei pagini sau poti consulta ghidul video pas cu pas.

Care sunt beneficiile acestei platforme?

  • Economisesti timp.
  • Gasesti mai simplu un stilist sau un salon.
  • Poti citi recenzii verificate ale clientilor.
  • Este gratuita.

Site-ul reprezinta o alegere potrivita si pentru stilisti. Acestia pot face programari fara sa aiba nevoie de agenda, nu mai este necesar sa suni clientul pentru a-i reaminti si poti fi descoperit de noi clienti. Stailer te ajuta sa gestionezi mai usor programarile!

In cazul in care stilistul sau clientul anuleaza programarea, ambele parti vor fi notificate. Prin mesaj text sau in contul de client, site-ul va trimite informatii cu privire la acest aspect. Stailer aduce o multime de beneficii pentru clientii saloanelor de infrumusetare, cat si pentru saloanele in sine. Daca doresti sa iti inscrii afacerea, urmeaza pasii de la sectiunea de inregistrare a salonului. Pentru contact, Stailer pune la dispozitie live chat si adresa de e-mail support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *