Sfaturi pentru pagina „Despre noi” a unui site

Prea multe companii ce au prezenta si in mediul online acorda o prea mica importanta paginii „Despre noi”. Statisticile arata ca in cazul oricarui site este una din cele mai accesate pagini.

Desi pare usor de facut, crearea acestei pagini reprezinta totusi o provocare. Trebuie pastrat un echilibru intre tendinta de a vinde si cea de a atrage consumatorii, adesea exagerarile ii fac sa renunte cu totul si sa caute altceva.

Natura umana dicteaza cine suntem, ramanem tot timpul preocupati doar de problemele proprii. De aceea cand cautam un produs sau un serviciu ne interesam despre ceea ce poate sa faca pentru noi.

Pagina „Despre noi” trebuie sa reflecte exact aceste aspecte. Chiar din prima fraza adresata publicului, trebuiesc prezentate obiectivele firmei sau companiei. Pornind de la motivul pentru care au intrat pe site, clientii trebuie sa vada dovezi ca nevoile le pot fi satisfacute.

Pagina care sa arate valorile companiei, atuurile pe care le ofera, ceea ce poate compania sa faca pentru clientii sai poate sa includa foarte bine si testimoniale sau review-uri ale clientilor deja existenti. Acest lucru va castiga increderea clientilor potentiali in serviciile si produsele oferite de firma. Ca si in viata reala, cand cauti un produs sau serviciu, ceri si ceva recomandari de la prieteni, cunostinte etc. Astfel de referinte trebuie sa fie incluse si pe pagina „Despre noi”.

Textul pe aceasta pagina nu trebuie sa fie preponderent. Pagina trebuie sa fie cat mai placuta pentru ochi, trebuie sa includa diverse elemente media, de la imagini la videoclipuri de prezentare si alte tipuri, pentru a ilustra exact imaginea dorita.

Toate aceste sfaturi aplicate vor ajuta orice companie sa compuna si sa puna in aplicare ca sectiune a site-ului propriu o pagina „Despre noi” excelenta, care fiind frecvent accesata poate mari chiar rata de conversie si poate creste profiturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *