SEO la prima ta afacere online

Pachet SEOAfacerile ce tocmai au fost realizate au o multime de treaba in fata lor. Trebuie sa-si gaseasca angajati, sa faca actele necesare, sa se dezvolte, sa testeze si sa finanteze. Indiferent de industria in care activeaza, sunt prin natura lor afaceri volatile care sunt blocate timpuriu in ciclul de viata.

In timp ce antreprenorii sunt experti in anumite zone, si ar sti mai multe despre conducerea unei afaceri online, cu siguranta nu sunt ingrijorati despre SEO. Cu toate acestea nu ai nevoie de resurse dedicate SEO sau chiar o echipa de marketing pentru a optimiza un website. Realizand cele mai bune practici SEO din timp poate sa-ti ajute foarte mult afacerea sa creasca.

Pentru noile website-uri si afaceri, o optimizare SEO potrivita asigura ca oamenii ce cauta numele afacerii tale sunt capabili sa-ti gaseasca website-ul. Dupa implementarea deplina, SEO va ajuta de asemenea utilizatorii care cauta produsul tau si serviciile tale sa-ti gaseasca site-ul in fata competitiei. Intrucat majoritatea rezultatelor SEO semnificative iau luni de optimizare pentru realizare, incepand mai repede este recomandat, chiar daca este doar minimul necesar.

Mai jos aveti pasii necesare pentru a furniza o optimizare SEO benefica website-ului tau.

Configurare Generala

  • Instaleaza Google Analytics.
  • Configureaza un „Destination Goal” in Google Analytics pentru paginile de multumire de pe website-ul tau, ce au formulare de contact sau achizitionare.
  • Configureaza Google Webmaster Tools.
  • Leaga Google Webmaster Tools cu Google Analytics pentru a vedea cum pot utilizatorii sa-ti gaseasca site-ul tau organic.
  • Creeaza un fisier robots.txt si incarca-l in directorul tau radacina a site-ului.
  • Creeaza un fisier sitemap.xml si incarca-l in directorul tau radacina a site-ului. Introdu sitemap-ul tau in Google Webmaster Tools pentru indexare.

Cercetarea cuvintelor cheie

  • Realizeaza o lista cu toate produsele si serviciile pe care le oferi. Cum te referi la ele? Cum se vor referi la ele potentialii clienti si cumparatori? Vino cu cat mai multe combinatii de fraze.
  • Primeste idei de cuvinte cheie aditionale folosind Google Keyword Planner.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *