Schimbarea name serverelor la CloudFlare

Nota: Schimbarea name server-ului poate lua ceva timp pentru propagarea pe tot internetul. Este posibil ca in momentul in care schimbi aceste name server-e, site-ul tau s-ar putea sa fie inaccesibil pentru anumiti utilizatori.

Pentru a schimba name server-ele pentru domeniul tau si pentru a indica spre name serverele CloudFlare, trebuie sa te loghezi in contul de hosting. De vreme ce multe hosturi pun la dispozitie sistem cPanel pentru a avea grija de conturi, vom pune la dispozitie instructiuni de schimbare a name server-elor folosind cPanel. Bineinteles, daca hostul tau nu ofera cPanel, trebuie sa apelezi la ei pentru instructiuni.

Odata ce te-ai logat in dashboard-ul cPanel, da in jos pana la sectiunea Domains si click pe Domain Manager. Pe ecranul urmator, ti se va cere sa alegi numele de domeniu pe care vrei sa-l editezi. Odata ce ai selectat numele domeniului pe care doresti sa il editezi, vei avea la dispozitie optiunile de editare pentru acel domeniu. Trebuie sa dai click pe tab-ul Name Servers.

Trebuie sa selectezi Use Custom NameServers si sa introduci name server-ele puse la dispozitie de CloudFlare in casuta de mai jos.

Dupa ce ai facut asta, trebuie sa mergi inapoi la pagina de setari CloudFlare si sa dai click pe butonul pe care scrie „I’ve updated my nameservers, continue” pentru a finaliza setarile.

Asta-i tot. Site-ul tau este acum optimizat de CloudFlare.

Speram ca acest articol v-a fost de ajutor in incercarea de a adauga CDN-ul gratuit de la CloudFlare pe site-ul tau WordPress. Daca ti-a placut acest articol, atunci considera impartasirea acestuia cu toti prietenii si detinatorii de site-uri care ar putea fi interesati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *