Provocarile pentru site-uri

O vorba inteleapta spune ca „Iarba nu este mai verde pe partea cealalta. Iarba este mai verde acolo unde investesti mai mult in ea”. Ei bine, acest principiu sanatos functioneaza fara doar si poate, la fel de bine si in cazul site-urilor. Mai mereu intalnesc diverse persoane oportuniste care incearca sa profite de avantajele mediului online pentru diverse castiguri.

Ei bine, toti acesti oportunisti se vor plange la nici 2-3 luni de mediul online ca desi chiar ei au lucrat la site, sunt multe alte site-uri pe care nu le pot depasi si ei nu inteleg de ce. Acest principiu nesanatos si gresit vine din disperarea de a castiga bani din online cu orice pret. Bineinteles, se gasesc si astfel de oportunitati insa in mare parte, lucrurile stau putin altfel.

Mergand pe principiul citatului din primul paragraf, pot spune doar ca daca site-ul tau nu este destul de bun, inseamna ca nu ai investit destul de mult in el. Gandeste-te doar ca toate acele site-uri pe care le vezi tu drept concurenta, aflati pe primele pozitii, sunt conduse in mare parte de persoane care au investit in ele perioade lungi de timp si cel mai probabil, fac asta intr-un flux continuu.

Cand zic investitie, sa nu te gandesti doar la bani. Daca tu investesti o anumita suma de bani si atat, nu inseamna ca cineva iti va garanta tie profitul si succesul. Investitiile inseamna mult mai mult de atat. Investitiile inseamna idei geniale, timp petrecut incercad sa descoperi publicul tinta si metode de a ajunge la el, investitiile inseamna pasiune fara de care nu prea poti ajunge la succes.

Pentru oricine si aproape oriunde, exista o mult mai mare sansa de succes in momentul in care fiecare face ce-i place cel mai mult. Astfel, nu te apuca sa intri in mediul online daca nu iti place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *