Promovare SEO al afacerii locale

Afacere Locala WebsiteConstruieste un Blog pentru a furniza un flux constant de continut

O modalitate usoara de a-ti construi vizibilitatea website-ului tau in cautare locala este sa incepi un blog, ce poate furniza un flux constant de continut nou si relevant pentru site-ul tau. Un blog, ce poate fi caracterizat proeminent pe pagina principala a website-ului tau, de asemenea si promovat in canalele de social media a afacerii tale. Aceasta este o oportunitate grozava pentru a furniza conducere adevarata in industria ta si sa scoata in evidenta ofertele noi afacerii.

Continutul aditional proaspat iti va creste rezultatele SEO ale site-ului si va furniza un mecanism in desfasurare de a conduce trafic dintr-un social web catre site-ul tau.

Continut vizual, incluzand fotografii si videoclipuri

In aceasta era de Instagram si Pinterest, continutul vizual joaca un rol important in atragerea potentialilor clienti. Consumatorii din ziua de azi sunt atrasi de fotografiile mari si videoclipurile captivante ce demonstreaza autenticitatea si valoarea unui brand. Atat fotografiile, cat si videoclipurile te ajuta de asemenea sa stimulezi SEO-ul website-ului si imbunatatesc vizibilitatea pentru listele locale.

Lucrurile fundamentale pentru integrarea fotografiilor si videoclipurile includ :

  • Adauga fotografii captivante si mari pe pagina principala a website-ului tau care ilustreaza caracterul brandului tau si diversitatea ofertelor tale.
  • Pe homepage sau sectiunea „Despre Noi” a website-ului tau, adauga un videoclip de „Bun Venit” introducand vizitatorii la afacerea ta, astfel sa poata vedea cine esti si sa dezvolte un nivel de incredere cu afacerea ta.
  • Incorporeaza fotografiile si videoclipuri in produse si pagini de oferte de pe website-ul tau. Realizeaza videoclipuri scurte care arata cum se realizeaza anumite lucruri si incearca sa demonstrezi cat de folositor este, sau cat de usor este de asamblat.
  • Adauga albumuri foto si videoclipuri la pagina de social media. Acest lucru va stimula vizibilitatea pentru actualizarile tale si sa furnizeze urmaritorii cu continut bogat despre afacerea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *