Promovare eficienta a site-ului tau

Promovarea eficienta a site-ului tau se poate face in diverse forme. In principal, daca ai un site nou, proaspat lansat etc., poti sa il promovezi singur. Daca doresti promovare la nivel mare insa, trebuie sa apelezi la experti in domeniu. In ce tine de promovare, exista atat metode gratuite cat si metode platite.

Metode gratuite

In principal, metodele gratuite sunt reprezentate de retelele de socializare existente la ora actuala pe internet.

  • Facebook

Facebook-ul este una din cele mai mari retele de socializare din lume. Aici ai posibilitatea crearii unei pagini pentru fani si iti poti promova eficient site-ul. Pentru asta insa, trebuie sa aduni cat mai multi fani. Ca sa faci asta, trebuie ca site-ul tau sa aiba mai intai cativa vizitatori. Dupa ce ai atins acest tel, trebuie sa integrezi Facebook-ul cu site-ul tau prin widget de like si butoane de like si share la pagini si articole.

Ulterior, iti trebuie continut de calitate pentru ca fanii tai sa il distribuie mai departe si poatential, sa obtii si mai multi fani.

  • Google +

Google + functineaza in mare parte aproape pe acelasi principiu. Din pacate insa, Google + nu are nici pe departe parte de popularitatea pe care o are Facebook-ul.

  • Twitter

Twitter este o platforma de micro-blogging in care poti distribui propozitii scurte si interesante alaturi de link-uri. Aici poti aduna followeri, adica persoane care te urmaresc si primesc continutul distribuit de tine.

Metode platite

  • Adwords

Adwords este programul de promovare platita al celor de la Google. Te poti promova sa fii in primele rezultate la cautari pe anumite cuvinte cheie sau poti crea reclame care sa apara pe site-uri si bloguri de profi, site-uri care folosesc sistemul de monetizare Adsense.

  • Facebook

Facebook-ul poate fi si el o metoda platita. Poti sponsoriza pagina ta, anumite posturi de pe ea sau poti si aici crea reclame targhetate cu diverse tipuri de continut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *