Probleme SEO ale website-urilor

Pariul SEOProblemele unui site. Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le analizezi, iata cateva de top :

  • Paginile „usa”. O varianta comuna pentru acest lucru este construirea multor pagini de oras cu nu prea multa diferenta de continut pe toate paginile. Google poate sa vada aceste pagini de tip „usa”. Daca o cantitate substantiala de trafic de site vine din aceste tipuri de pagini ar trebui sa fii constient ca exista un potential de esec pentru website.
  • Calitate scazuta asupra continutului de pe site. Site-urile pot avea de asemenea o multime de continut care nu are deloc valoare. Chiar daca site-ul nu a fost lovit cu o penalitate, ar putea fi sensibil la acel lucru in viitor. Asa ca aceiasi intrebare apare, daca stergi pur si simplu tot continutul slab, ce impact are asupra valorii website-ului tau.
  • Link-urile rele care nu au fost inca penalizate. Aici avem aceiasi problema. Sunt majoritatea link-urilor stricate ? Aceasta este o alta penalitate de link building care asteapta sa se intample in viitor ?

Cauta aspecte favorabile

Poti gasi aspecte favorabile in acest tip de verificare in forma SEO-ului care nu poate fi pedepsit. Daca site-ul primeste mii de vizitatori pe luna, ce iti aduce mii de dolari si a corectat cu usurinta practicile SEO rele, atunci ai noroc. Poti cumpara site-ul pentru valoarea sa de pe piata, sa repari practicile rele SEO, si sa vezi un aspect favorabil imediat. Sunt oameni care stiu cu exactitate cum se joaca acest joc, si fac foarte multi bani din vanzarea si cumparea de website-uri, la fel cum se intampla si cu oamenii care cumpara masini din strainatate si le vand in tara.

De aceea, de fiecare data cand vrei sa cumperi un website, verifica aspectele SEO mentionate in acest articol, fiindca vei putea face afacerea vietii tale in aceste momente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *