Probleme in promovare unui site

In momentul in care un site (bineinteles, este vorba de fapt despre proprietarul unui site) apeleaza la o firma de optimizare si promovare, intervin mai multe probleme din cauza carora firma seo nu isi poate face treaba.

Bineinteles, ei is vor putea face treaba insa avand in vedere anumite aspecte, site-ul nu va urca in cautari asa cum ar trebui sa o faca. Haideti sa vedem care sunt aceste probleme si care sunt rezolvarile.

Site-uri inscrise in directoare

Daca in 2012 si partial in 2013 site-urile profitau foarte mult de pe urma inscrierilor in directoare web, in 2014 treburile nu mai stau deloc asa. Astfel, orice site cu un istoric de inscriere in directoare va avea foarte multe probleme si cel putin anul acesta, nu va avea nici o sansa sa urce, oricat de bine ar fi el promovat si optimizat.

In acest caz, una din cele mai bune solutii o reprezinta achizitionarea unui domeniu proaspat, nou pe care sa se inceapa o campanie corecta de promovare.

Site-uri „goale” de continut

Intelege-ti ca un site care nu are continut deloc pe el, are continut foarte putin, are continut copiat sau continut cu gramada insa de nici un interes si folos pentru nisa in care activeaza, e degeaba. Proprietarii de site-uri trebuie astfel sa inteleaga faptul ca in 2014 trebuie sa investeasca nu numai in optimizare seo si promovare in mediile sociale ci si in continut cu adevarat calitativ pentru a face diferenta.

Site-uri cu un istoric de penalizari

Cei care merg la o firma de optimizare cu un site ce are un istoric bogat de penalizari pentru folosirea unor tehnici black hat de optimizare, „omit” de multe ori sa mentioneze acest lucru. Daca faci asta, poti face oricat scandal doresti dupa. Site-ul tau nu va avea prea mari sanse daca in trecut a fost penalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *