Obtine o pozitie mai buna in Google

Optimizare SEOAm sa va prezint cateva „scurtaturi” SEO pentru a va putea realiza o mai buna optimizare a site-ului, in cele din urma si o promovare.

Continut

Continutul tau trebuie sa fie proaspat, actualizat constant si de multe ori este crucial pentru cresterea traficului. Cele mai bune site-uri pentru utilizatori sunt in acelasi timp, cele mai bune pentru motoarele de cautare, pline de actualizari, informatii folositoare despre un serviciu oferit, produs, subiect sau disciplina.

O metoda sa te asiguri ca site-ul tau primeste nou continut pe o baza constanta este sa integrezi un blog la acesta. Un blog executiv este o metoda excelenta sa ajungi la clientii tai, pentru a-ti crea mai multe oportunitati atat de linkuri interne, cat si de linkuri externe, oferindu-i in acelasi timp site-ului tau o voce mai personala.

Distributia pe retelele sociale

Un blog executiv este doar un element din distributia retelelor sociale, o strategie importanta SEO potrivit mai multor cunoscatori. Ar trebui sa distribui link-uri catre continut proaspat pe site-ul tau prin platformele de retele sociale potrivite.

Indiferent daca sunt afisate pe contul tau de companie, sau recomandate, trimise mai departe pe twitter si redistribuite de altcineva, aceasta strategie multiplica numarul de locuri in care vizitatorii iti vad linkurile.

Link-uri catre altii

O modalitate usoara de a directiona mai mult trafic catre site-ul tau este dezvoltand relatii cu alte site-uri. Iti sugerez sa intrebi personal detinatorul unui website respectat, daca vor include un link catre site-ul tau pe al lor. Daca te asiguri ca le intorci favoarea, esti sigur ca toata lumea castiga si este multumita.

Fii sigur ca partenerul tau are o reputatie pe web foarte buna. Va avertizez sa nu va legati catre o „ferma de linkuri”, a carei comportament rau de SEO ar putea sa te traga semnificativ in jos. De aceea, cu aceste sfaturi vei putea sa obtii o pozitie mai bune in Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *