Invata despre clientul tau

ClientiIn ciuda tuturor pregatirilor noastre de a intelege diferitele practici cele mai bune SEO, de asemenea si capriciile website-urilor si CMS-urilor lor. Nu aveam idee in ce credea echipa, si ce unghi ar trebui sa folosim pentru a-i convinge sa faca anumite lucruri.

Sunt multe trasaturi a unui consultant grozav care pot fi realizate, dar o activitate necesara este sa ajungi sa cunosti clientul, astfel intelegand cum poti fi eficient pentru ei. Aceasta cunostinta este modul prin care iti deblochezi abilitatea de a vorbi cu ei despre problemele pe care le confrunta, descopera problemele pe care nu stiai ca le au, si te lasa sa fii cel mai bun pentru a configura modul in care furnizezi solutii pe care le inteleg cu adevarat si le implementezi si ce va face o schimbare reala asupra afacerii tale.

Evident, este faza in care incearca sa te cunoasta este destul de importanta pentru a investi timp, dar am gasit o multime de modalitati care te poate ajuta sa fii la curent cu o organziatie si indivizii sai.

Business si Financiar

Cat de mult castiga compania de la fiecare client in plus? Cum este situatia financiara a companiei, profitabila sau in pierdere?

Merita sa abordam acest subiect prin doua nivele distincte, din perspectiva tranzactiilor individuale, si privirea generala asupra companiei sau a departamentului. La nivelul tranzactiilor vrem sa stim veniturile si profitul. Pentru un retailer, de multe ori acest lucru inseamna intelegerea veniturile medii asociate cu fiecare achizitie. Pentru unele afaceri, poate fi o valoare pe viata pentru fiecare nou client, ce se introduce in repetarea achizitiei.

Pentru acele afaceri, este de asemenea important ca profitul marginal fiecarei achizitii. Intrucat majoritatea echipei de marketing au de asemenea o buna folosire a costului pe achizitie. Este foarte important sa vezi asta in contextul profitului marginal de la fiecare vanzare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *