Inscrierea in directoare penalizata

DirectorPentru cei care sunteti in industria SEO de ceva timp, iti poti aminti zielele de glorie a link building, pur si simplu ai inscris site-ul/articolul/adresa/numele si ai primit 100 de linkuri in 24 de ore. Cu siguranta acest lucru a fost grozav.

Din pacate acele zile s-au terminat, totusi pentru multi, obiceiurile rele de link building sunt obositoare. De cate ori ai vazut un link usor si te-ai gandit „doar aceasta inscriere nu poate sa-mi dauneze la site” sau „competitorii mei fac asta, deci pot face si eu?”

Daca raspunsul este mai mult decat o data, atunci ar trebui sa continui sa citesti. In zilele astea, link building-ul nu este doar despre link. Este despre solicitarea unei mentiuni soldie de la un site relevant sau de calitate care conduce trafic si vanzari.

Pentru cei care fac marketing, acest lucru inseamna sa iti iei timp pentru a gasi site-ul potrivit, luandu-ti timp sa gasesti oameni si mai important sa scapi de aceste comportamente rele pe care le-am dobandit de-a timpul anilor.

Inscrierea in directoare

Lasa-ma sa incep spunandu-va ca nu toate directoarele sunt rele. Am sustinut in trecut directoarele. Problema se intampla cand incepi sa plasezi site-ul in toate directoarele care nu sunt relevante in afacerea ta.

Mai demult, directoarele ajutau motoarele de cautare sa gaseasca site-uri si acele linkuri ajutau site-urile sa se claseze. Nu se mai intampla acest lucru. Motoarele de cautare nu mai au nevoie de aceste directoare, si site-urile cu o cantitate mare de linkuri de directoare sunt penalizate.

Cand ar trebui sa inscrii un site in directoare? O afacere ar trebui sa inscrii in directoare cand stiu ca clientii le folosesc.

De exemplu, daca un client ce foloseste tehnologie nu era inclusa in directorul de companie de tehnologie, asa ca o sa cautam includerea. Directorul era de mare calitate, local si are legatura cu afacerile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *