Încearcă noua modalitate de a te programa la salon, prin Stailer!

stailer

Te-ai întrebat vreodată cât este de simplu să beneficiezi de rezervarea locului la salon? Pentru a descoperi acest beneficiu, vezi platforma Stailer! Aceasta este gratuită, cuprinde peste 1000 de saloane din România și îți permite să te programezi la data și ora stabilite de tine. În același timp, dacă dorești îți poți anula programarea sau poți face una pentru un prieten. Încearcă noua modalitate de a te programa la salon!

Vezi platforma Stailer! Este complet gratuită și dispune și de o aplicație mobilă, pe care o poți descărca pe telefon sau pe tabletă. În funcție de ceea ce ai nevoie, ai posibilitatea de a căuta serviciul dorit și orașul în care vrei să te programezi. Dacă nu ai mai fost la salonul respectiv, aplicația și site-ul îți oferă informații importante despre fiecare salon în parte. 

Stiliștii disponibili pe stailer.ro au atașate detalii referitoare la: zona exactă a salonului, fotografii cu lucrările lor, fotografii cu interiorul salonului, prețurile serviciilor, orarul salonului, ce alte servicii mai sunt prestate în afara celui solicitat, recenzii verificate ale clienților și media recomandărilor. Toate acestea te vor ajuta să alegi mai repede și mai eficient locul unde vei merge. 

Lasă-te pe mâna specialiștilor!

Știm cu toții că este foarte greu să iei o decizie pentru a-ți schimba complet look-ul. Fie că vorbim despre o nouă tunsoare sau o nouă culoare a părului, în orice caz va fi dificil să alegi pasul pe care îl vei face. În cazul în care nu știi ce să alegi, pe site ai la dispoziție catalogul cu inspirație. 

Această secțiune este destinată lucrărilor stiliștilor, ce oferă inspirație pentru noii clienți. Sunt disponibile fotografii cu manichiură, pedichiură, pensat, tuns, vopsit, coafat, aplicare de gene, stilizare sprâncene, stilizare barbă și multe alte servicii. Dacă ai găsit un serviciu potrivit pentru tine, te poți programa direct din secțiunea respectivă, doar apăsând butonul „Rezervă”. 

Următorul pas este să introduci data și ora la care dorești programarea. Vezi informatii extra aici. Află cum poți să faci o programare online, de pe telefon, tabletă, PC sau laptop! Stailer este o platformă foarte simplu de folosit, iar mai jos vei găsi detalii despre ce poți face prin intermediul ei. 

Ce acțiuni poți face prin intermediul platformei Stailer?

După cum spuneam, site-ul este foarte ușor de folosit și îți permite să efectuezi mai multe acțiuni. Pe lângă faptul că te poți programa online, Stailer îți oferă posibilitatea și de a anula programarea. Dacă aceasta nu se mai potrivește cu planurile tale, mai util lucru este să o anulezi. În acest fel, eliberezi un loc și alt client se poate programa. La fel se întâmplă și în cazul tău atunci când găsești un loc disponibil care era ocupat anterior. 

Un alt lucru pe care îl poți face este să rezervi locul pentru o altă persoană. Pentru a obține programarea trebuie să urmezi aceiași pași ca și pentru tine, însă la final trebuie să schimbi doar numărul de telefon, cu al persoanei în cauză. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *