Identifica-ti audienta tinta pentru linkuri

LinkuriDe indata ce ai ideea pusa la punct, nu ar trebui sa fie dificil sa gasesti cine va intra in audienta tinta. In general, trebuie sa faci brainstorm la subiecte ce au legatura cu continut. Hai sa vedem un exemplu.

Imagineaza-ti ca pui la un loc o piesa de continut cu titlu ” Ghidul in a coace cele mai bune fursecuri”. Produci acest continut din cauza ca detii o brutarie ce vinde fursecuri de asemenea si o multime de alte lucruri minunate.

Cine ar fi interesat de acest ghid?

  • Bloggeri de Mancare
  • Bloggeri parintilor ce ar putea sa-si invete copii sa faca fursecuri
  • Website-uri de retete
  • Website-uri de petreceri

Cu un minut sau doua de gandire, am gasit usor 4 tipuri de website-uri care ar putea fi interesate de ghiduri de fursecuri. Acum putem sa incepem sa cercetam acestea in detaliu pentru a obtine idei mai bune daca avem sau nu sanse sa obtinem linkuri de la ele.

Gaseste liste de bloggeri

Cel mai simplu loc din care poti incepe sa cauti pe Google, cuvinte precum „lista de bloggeri de mancare”. Aceasta cautare mi-a oferit o multime de liste de inceput. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este ca cineva deja a facut munca pentru tine de a alcatui o lista.

De indata ce ai o lista ca aceasta, poti repede sa iei toate URL-urile din pagina folosind o unealta precum Scraper. Poti apoi sa o copii in Google Docs sau in propriul fisier. De aici, poti sa copii si sa lipesti toate aceste URL-uri in unelte precum URL opener, ce iti vor deschide toate URL-urile pentru tine cu un singur click. Poti apoi sa treci prin toate acestea, sa afli daca sunt relevante pentru continutul tau, iar daca acest lucru este adevarat poti sa le gasesti detaliile de contact ale acestora.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *