Idee ingenioasa de promovare

Odata cu aparitia internetului si implicit a site-urilor pe toate nisele si domeniile posibile, a aparut o nevoie acuta de promovare. Promovare intervine in cazul in care competitia pe o nisa este deja destul de mare si in momentul in care calitatea unui site nu mai poate fi considerata mod de departajare incat din ce in ce mai multe site-uri pun accent pe calitate, apare nevoia unei noi metode de a iesi in fata.

Una din aceste metode este reprezentata de o promovare eficienta. Promovarea in sine este un termen atat de larg incat daca ar trebui sa vorbesc doar despre promovare, nu mi-ar ajunge cerneala. Printre cele mai comune metode de promovare din zilele noastre se numara si Facebook-ul, reteaua de socializare cu 10 ani de experienta in spate, retea ce permite promovare eficienta a oricarui tip de afacere si a oricarui site.

Ei bine, chiar daca gratuita, promovarea pe Facebook nu e ceva usor de realizat, chiar daca s-ar crede asa. Ca sa te promovezi eficient pe Facebook, trebuie sa fii pe placul utilizatorilor cu informatie pe care de-a dreptul, tu daca ai descoperi-o ai dori sa o distribui.

Un roman de-al nostru a gasit o alta metoda ingenioasa de a promova diverse site-uri si brand-uri din mediul online in… offline. Da, se poate si asa. Ce a facut el mai exact? Cititi in randurile ce urmeaza.

El si-a lansat o afacere prin care pentru o zi, poarta un tricou cu numele unui brand, slogan, imagine si tot ce doreste brandul sa afiseze. El promite sa se plimbe prin cele mai aglomerate centre din Bucuresti sau din alte orase daca existe cerinte, purtand tricoul cu sloganul si brand-ul vizibil.

Desi reticenti la inceput, dupa cum spune el, foarte multe branduri au inceput sa apeleze la serviciile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *