Google vrea ca toata lumea sa inceteze sa urasca Google Glass

Toate problemele sociale fiind lasate la o parte, Google Glass e o tehnologie de ultima generatie, impresionanta. Totusi, asta s-ar putea sa nu fie deajuns pentru a-i asigura un viitor fericit. Atat de mult sunt urati ochelarii Google Glass incat compania a pornit o campanie pentru a distruge toate miturile despre „raul” pe care il pot face ochelarii Google Glass.

Oricat de mult ar fi urat ochelarii Google Glass la momentul de fata, Google trebuie sa-si aminteasca de faptul ca tot ce e nou e urat, prima data cand iese pe piata.

Aproape nimeni nu doreste sa renunte la ce are si la ce a invatat. Astfel, multi sunt reticenti la Google Glass care dau impresia ca le-ar putea incalca intimitatea prea mult.

Atat de multe campanii anti Google Glass au fost lansate in ultima vreme incat Google a simtit nevoia imperativa de a incepe campanii prin care sa reconditioneze imginea ochelarilor minune.

Miturile pot fi amuzante insa de multe ori, ele pot induce publicul in eroare. Mai mult, daca sunt raspandite indeajuns, se pot transforma in viziunea multora in fapte incontestabile. Cam asa s-a intamplat si cu Google Glass.

In existenta relativ scurta, in jurul Google Glas au „crescut” o serie de astfel de mituri si oamenii incep sa fie din ce in ce mai reticenti in fata acestei tehnologii.

Mitul 1: Google Glass sunt distragere de la lumea reala. Nu-i deloc adevarat. Doar atat: daca esti la un concert sau la un moment important din viata copilului tau, in loc sa te uiti pe ecranul pe care incerci sa filmezi, te uit direct prin ochelarii Google si in acelasi timp filmezi.

Mitul 2: Ochelarii Google inregistreaza orice. Exact ca inc azul telefonului, default, ochelarii sunt opriti. Functia de filmare in cazul Google Glass este setata la 10 secunde. Poate inregistra si mai mult insa nu va inregistra o vesnicie. Bateria va trebui reincarcata dupa aproximativ 45 de minute de filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *