Genereaza mai mult trafic prin strategiile SEO

Dupa cum spuneam si intr-un articol anterior, cresterile substantiale de trafic intr-un timp scurt nu sunt un lucru foarte usor de obtinut. Sa vedem in continuare punctele 4, 5 si 6 din lista de strategii SEO ce pot imbunatati traficul.

4. Postarea pe bloguri ca si guest

Guest bloggingul a fost si este cunoscuta drept o modalitate buna pentru linkbuilding si foarte avantajoasa in ceea ce priveste atragerea de trafic relevant, atragerea de linkuri de calitate, care sa aduca Pagerank si sa imbunatateasca pozitionarile in SERP. Ideal este sa fie alese bloguri care sunt relevante pentru site, cu un page rank ridicat si care au de asemenea un trafic bun.

Alegerea unui topic specific pentru postarile guest si crearea de topicuri care sunt strict despre cuvintele cheie vizate sunt strategiile ce aduc cele mai multe beneficii din acest punct de vedere.

5. Participarea pe forumuri

Postarile pe forumuri sunt o buna modalitate de a incepe orice campanie, mai ales daca se participa pe forumuri cu un PR si un trafic ridicat. Cea mai buna modalitate de a beneficia de aceasta metoda este stabilirea unei imagini bune, de expertiza si cunostinte de un nivel ridicat, si nu doar concentrarea pe acumularea de linkuri prin semnatura.

Stabilindu-te pe forumuri ca fiind activ si oferind pareri si informatii pertinente iti poate aduce vizitatorii atat de mult doriti in termen de pana la o luna, asadar 30 minute pe zi petrecute pe forumuri cu autoritate din domeniul tau merita cu siguranta investite.

6. Crearea de articole si convertirea lor

Aceasta metoda de link building s-a dovedit a fi foarte eficienta de cel putin un deceniu incoace, si inca este cunoscuta pentru generarea de trafic consistent precum si linkuri de valoare ce imbunatatesc pozitionarile in motoarele de cautare. Cel mai bun lucru legat de promovarea de articole este faptul ca se construiesc in mod natural linkuri, mai ales daca informatia oferita in articol este una relevanta pentru domeniul pe care se activeaza.

Aceste articole pot fi si convertite in diverse formate, pentru o expunere mai buna a lor si pentru a ajuta la construirea de linkuri externe. In acest fel pot fi realizate variante PDF, prezentari powerpoint, videoclipuri, care apoi postate vor creste substantial traficul intr-o perioada relativ scurta de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *