Fraze de cuvinte cheie importante in design-ul site-ului

Cuvinte Cheie ImportanteDe indata ce determini care sunt cuvintele cheie importante pentru site-ul tau si numarul aproximativ a oamenilor care le cauta in motoarele de cautare majore din teritoriul pe care il acoperi, iata cum sa folosesti aceste date :

  • Iti cauta destui oameni frazele de cuvinte cheie?

Daca nu a fost deja determinat acest lucru in trecut, atunci foloseste datele despre cuvintele cheie pentru a estima daca sunt destui oameni care le cauta in teritoriul anticipat de tine pentru a indica daca marketingul de cautare ar putea deveni un canal important de marketing pentru tine. Acest lucru te va ajuta sa decizi cat de mult efort pui in marketingul de cautare in timpul unui design a unui site si dupa.

  • Trebuie sa adaugi continut pe site?

Ar trebui sa te gandesti la adaugarea continutului pe site pentru o concentrare mai buna pe frazele de cuvinte cheie importante daca este nevoie. In aditie, vezi oameni cautand subiectele respective?

Ar putea avea sens sa incluzi acel continut pe website pentru a face website-ul mai folositor si pentru a te ajuta ca paginile tale sa fie gasite de oamenii care cauta acele informatii. In timpul procesului de design si dupa ce site-ul este lansat, munceste la metode sa determini vizitatorii sa fie interesati de produsele tale si serviciile tale.

  • Optimizeaza paginile pentru cuvinte cheie tinta

Ar putea avea sens sa optimizezi majoritatea paginilor site-ului tau in timpul procesului de productie a site-ului, pentru cea mai buna sansa de a aparea in rezultatele cautarilor pentru cuvintele cheie importante, atunci cand site-ul se lanseaza. In multe cazuri, optimizarea anumitor pagini poate fi imbunatatita dupa ce site-ul a fost lansat, si de multe ori trebuie sa fie dine cauza constrangerilor timpului sau in cazul in care vreti sa faceti SEO dupa aceea. De aceea este foarte bine sa se faca SEO din timp.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *