Fluctuatiile clasamentului in motoarele de cautare

Fluctuatii Clasament GoogleSa castigi sau sa pierzi locul pentru un anumit termen sau fraza sau cateva, se intampla de un milion de ori pe zi milioanelor de pagini si in general nu este nimic din cauza carui lucru ar trebui sa iti faci griji. Algoritmii de clasare fluctueaza, competitorii primesc si pierd link-uri, si in acelasi timp si tactici de optimizare SEO on-page. Motoarele de cautare fluctueaza printre indici, cateodata fac si greseli in timpul proceselor de crawling, includere si clasare.

Cand o crestere dramatica de clasare se intampla, ai vrea sa analizezi cu atentie elementele de optimizare SEO on-page pentru orice semne de optimizare in plus sau incalcare a regulilor, cum ar fi ascunderea de cuvinte cheie, aglomerarea cu cuvinte cheie si asa mai departe. In acelasi timp, asigura-te daca ai pierdut sau ai castigat link-uri. Luati in considerare faptul ca impreuna cu probleme burste in clasare pentru nou continut, o perioada temporara de vizibilitate, urmata de o scadere dramatica este un lucru comun, in SEO acest lucru se numeste stimulare de prospetime.

Multi detinatori de site isi fac griji atunci cand au facut o optimizare SEO on-page clasica, achizitii de link-uri se pot astepta la rezultate instante. Din pacate, acesta nu este cazul. In special pentru site-urile, paginile si continuturile noi care se intrec in rezultate de cautare foarte dificile, clasarea dureaza timp, chiar si castigand o multime de link-uri grozave nu este o reteta sigura a ajunge in top instant.

Aminteste-ti ca motoarele de cautare trebuie nu numai sa se „furiseze” pe toate acele pagini in care ai cumparat link-urile, ci si sa le indexeze si sa le proceseze, avand in vedere aproape folosirea sigura a indicilor delta de motoarele de cautare pentru a ajuta la pastrarea prospetimii, instrumentele de masurare si clasamentul pe care il cauti ar putea fi la zile, saptamani sau chiar luni distanta de progresul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *