Facebook pentru magazinele online

De ce magazinele online au nevoie de diversitate in incercarea de a atrage cat mai multi cumparatori? Ei bine pentru ca potentialii lor clienti sunt categoric in online insa cel mai important este sa ii gasesti. Cel mai important este sa fii in acele locuri in care potentiala ta clientela ar putea fi. Cel mai important este sa pui la fel de mare accent pe toate aceste metode prin care poti atrage vizitatori (bineinteles, viitori potentiali cumparatori pe site-ul tau). Ei bine, unul din locurile in care iti poti gasi foarte multi potentiali clienti de calitate este Facebook-ul.

Da, multi dintre toti cei care sunt pe Facebook cel mai probabil nu vor avea atat de multa treaba cu magazinul tau online insa in anumite grupuri, se afla foarte multi potentiali clienti.

Daca ai un magazin care vinde electronice, trebuie doar sa gasesti grupurile si paginile potrivite. Multe din ele sunt dedicate gadget-urilor, altele gamerilor, altele noutatilor in domeniu tech.
Ei bine, magazinul tau are sanse mari la foarte multi noi clienti daca ii faci cunoscuta prezenta pe aceste pagini, in aceste grupuri?

Cum faci asta?

O foarte buna, simpla si efectiva metoda este realizarea pentru inceput a unei pagini de Facebook pentru magazinul tau online. Dupa ce ai facut asta, trebuie sa incepi sa construiesti continut pentru ea, continut interesant, continut care sa atraga.

Iata ce trebuie sa faci ulterior. Trebuie sa gasesti acei influenceri, acei admini de grupuri si de pagini care sa doreasca sa distribuie si fanilor lor continutul tau. In ce poate consta acest continut? De exemplu, poti realiza un concurs in care oferi 3 telefoane pentru toti cei care dau like la pagina ta intr-o anumita perioada.

Astfel vei fi foarte distribuit si vei aduna foarte multi fani in scurt timp. Ulterior, toti acesti fani vor vedea actualizarile tale si vor deveni eventual cumparatorii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *