Evita penalizarile Google

Google PenalizareDiversifica textul ancora cand construiesti link-uri. Textul ancora  este numele oferit unui text cu hiperlink pe care il vezi cu un link. Cand echipa de la Google a vrut sa inlature website-urile care manipulau tehnicile de link-building pentru a obtine o pozitie mai buna in motorul de cautare Google, au facut schimbari in algoritmii lor. Aceasta schimbare a penalizat site-urile care foloseau cuvintele cheie tintite de multe ori ca si text ancora. Din acest motiv, este esential sa amestecam textul ancora cand construim linkuri.

Iata niste lucruri specifice pentru care trebuie sa ne ingrijoram :

  • Incearca sa pastrezi procentajul textului ancora sub 10 % pentru orice cuvant cheie. Poti sa-ti pui site-ul intr-o unealta, precum majesticseo pentru a vedea ce text ancora ai folosit mai mult.
  • Foloseste minim 20 de texte ancora diferite atunci cand construiesti linkuri.
  • Foloseste brandul, texte precum „click aici”, cuvinte cheie si sinonime ale cuvintelor cheie atunci cand construiesti linkuri.

Pastreaza lucrurile sociale

Au fost o multime de discutii despre semnalele sociale, cum sunt mesajele de pe twitter si distribuirile de ep Facebook, devenind un semnal important ce va determina cat de bine se va clasa site-ul tau. Intrucat Google inca nu a facut o parte din nucleu al algoritmilor lor, ne putem ca importanta lui sa creasca in timp.

Pentru a ne asigura ca am produs un site care se claseaza bine in viitor, trebuie sa acoperim toate unghiurile si sa incurajam site-urile si continutul lor sa fie distribuit. Iata lucrurile specifice:

  • Produ continut excelent pe care oamenii vor sa-l distribuie.
  • Pune butoane de distribuire sociale foarte vizibile pe site-ul tau.
  • Asigura-te ca ai configurat conturi pentru afacerile tale pe marele retele sociale. Poti sa-ti legi site-ul de acele conturi si Google va avea mai multa incredere in tine daca le ai. Cele mai importante dintre ele sunt Twitter, Facebook, Google + si LinkedIn.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *