Cum transformi un site mediocru intr-unul de succes ?

Fiecare om viseaza la un moment dat sau altul ca va avea succes. Succes la locul de munca, succes in afaceri sau succes intr-un sport, toate sunt vizate de majoritatea dintre noi. In ultimii ani, succesul a parut mult mai aproape, odata cu aparitia mediului online. Cunoastem cazuri de oameni care au castigat milioane de euro din propriile site-uri sau chiar din conturi pe Youtube sau pe Fiverr. Evident, pentru a avea succes online, totul pleaca de la un site, iar crearea unuia nu mai este de mult o necunoscuta.

Odata ce il ai insa, apar foarte multe necunoscute. Cum te asiguri ca acesta are succes? Care este, de fapt, reteta succesului in online?

Din pacate, nu exista o reteta a succesului, insa exista cativa pasi pe care orice webmaster trebuie sa ii urmeze:

– Site cat mai simplu. Desi pare tentant sa optezi pentru un site extrem de complex si foarte diferit din punct de vedere estetic, site-urile simple convertesc cel mai bine si aduc cele mai multe avantaje financiare.

– Continut de buna calitate. Daca ai deja un site si traficul acestuia nu creste, indiferent care este efortul pe care il faci, este bine sa te orientezi spre un continut de o calitate cat mai buna. Nu te focusa spre textele destinate motoarelor de cautare, ci incearca sa te axezi pe textele destinate oamenilor. Un continut de calitate atrage oameni, care vor sta si vor citi.

Promovare SEO. Optimizarea site-ului tau pentru motoare de cautare este un alt element extrem de important, care te poate ajuta sa iti transformi site-ul in succes. Backlinkuri din domeniul in care activezi, cu o relevanta cat mai mare, o structura corecta a textelor si o analiza cat se poate de buna a nisei pe care vrei sa o ataci, sunt elemente care iti pot oferi un important pas inainte.

– Frecventa. Un site de succes este un site care are mereu continut nou. Este important sa ai o afacere online care sa fie cat mai dinamica. In caz contrar, risti ca toti cititorii care intra pentru a citi ceva ce ii intereseaza sa uite de tine. Indiferent care este domeniul pe care l-ai ales, concurenta este mare, asadar, daca nu ai frecventa, cei pe care ii vizezi au de unde alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.