Cum sa-ti promovezi gratuit un site

In zilele noastre, daca ai un site,d e orice fel ar fi el si daca vrei ca la un moment dat sa aiba vizite, nu sa fii tu si prietenii tai singurele persoane care stiu de el, ai nevoie de promovare. Bineinteles, doar daca nu esti un ditamai brand-ul sau nu detii o afacere cat de cat profitabila, pentru inceput nu vei avea resursele necesare sa investesti in promovare.

Pentru aceasta insa, se gasesc in mediul online o multime de metode prin care iti poti promova site-ul gratuit sau cu costuri foarte mici. Astazi identificam cateva din aceste metode care va vor putea ajuta la promovare site-ului fara costuri.

Cred ca e aproape imposibil sa nu stii ca Facebook, cea mai mare retea de socializare din istoria omenirii, iti ofera posibilitatea crearii unui fan page pentru a-ti promova afacerea, produsul, site-ul, serviciile in mod gratuit.

Ei bine, cu aceasta trebuie sa incepi si anume cu crearea unui fan page pentru site-ul tau. Foarte bune modalitati de atragere a cat mai multi fani o reprezinta postarea de continut de divertisment, interesant pentru nisa in care activezi.

Trebuie sa distribui continut pe care fanii tai vor dori sa il distribuie mai departe pe paginile lor personale. Daca ai facut deja asta, sa nu crezi ca Facebook-ul este singura retea sociala care iti permite sa faci acest lucru. Si Google are o astfel de retea, din ce in ce mai populara, alaturi de Facebook.

Este vorba despre Google+. Si aici, la fel ca si pe Facebook,  lucrurile stau cam la fel. Tot ce trebuie sa faci este sa convingi cat mai multe persoane ca se merita sa fie fanii paginii tale pentru continutul de calitate pe care il distribui.

Iata asdar doar doua din cele mai populare optiuni gratuite de promovare a unui site. Data viitoare vom vorbi despre si mai multe astfel de metode asa ca tineti aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *