Cum sa lipesti feeduri cu WP RSS Aggregator

Toate site-urile WordPress sunt capabile de publicarea unor feed-uri RSS. WordPress are de asemenea suport care permite lipirea mai multor feeduri RSS si afisarea lor pe site. Poti simplu sa mergi la Apperance>Widgets si sa tragi widget-ul RSS in sidebar, ce iti va permite sa introduci URL-ul oricarui feed pe care vrei sa-l afisezi.

Totusi, daca vrei sa faci mai multe cu aceste feed-uri? Cum ar fi crearea unui site de tip aggregator in industria ta? In acest articol va vom arata cum sa lipiti mai multe feed-uri in WordPress folosind WP RSS Aggregator.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa instalezi si sa activezi plugin-ul WP RSS Aggregator. Plugin-ul de baza este disponibil in mod gratuit insa va trebui sa cumper add-on-uri pentru a profita de absolut toate avantajele pe care plugin-ul le ofera.

Dupa activarea plugin-ului pei observa un nou meniu in WordPress Admin Sidebar, numit RSS Agregator. Pentru a adauga un nou feed, trebuie sa mergi la RSS Aggregator>Add New.

Doar adaugi un nume pentru feed-ul respectiv (ex. WPBeginner) si mai apoi adaugi un URL (ex. http://www.wpbeginner.com/feed) si o descriere la feed. Odata ce ai terminat, click pe butonul publish Feed.

Doar repeta procesul daca doresti sa adaugi mai multe feed-uri RSS. Pentru a afisa =feed-urile in site-ul tau, doar adauga urmatorul shortcode intr-un post sau intr-o pagina.

[wp-rss-aggregator]

Poti de asemenea sa folosesti acest shortcode intr-un widget text din sidebar. Daca shortcode-ul nu functioneaza in widget, atunci trebuie sa adaugi acest cod in fisierul functions.php al temei:

add_filter('widget_text', 'do_shortcode');

Feed-urile RSS sunt instrumente puternice ce pot fi folosite pentru a agrega continut din diverse nise si pentru a crea site-uri tip comunitate. Speram ca acest articol v-a ajutat in incercarea de a crea un astfel de site. Daca v-a placut articolul, nu ezitati sa-l distribuiti prietenilor care ar putea fi interesati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.