Cum sa iti fidelizezi vizitatorii si clientii

In online, foarte mult din ce inseamna succes tine de vizitele pe care le ai lunar. Bineinteles, nu vizitele sunt importante ci mai exact, acele persoane care te viziteaza. Astazi va ofer cateva mici sfaturi utile de care va puteti folosi pentru a va fideliza clientii/ vizitatorii si de ce nu, pentru a atrage cat mai multi.

In primul rand, trebuie sa stiti ca aceste metode sunt de folos pentru cei care au site-uri calitative. Daca site-ul tau nu este unul calitativ, cel mai probabil, metodele pe care ti le voi oferi nu vor insemna decat o cheltuiala un plus si eventual, mai multi vizitatori pentru o perioada scurta de timp. Trebuie sa intelegi ca un vizitator offline nu il poti obliga cu nimic. Astfel, daca site-ul tau e calitativ, il va vizita dupa ce te va descoperi.

Daca nu prezinta nici un interes pentru el si mai este si slab calitativ, sanse mari sunt sa nu mai revina niciodata. Sa vedem insa ce putem face pentru a ne fideliza vizitatorii si pentru a aduce vizitatori noi.

1. Fa un concurs in care sa oferi un premiu pentru cele mai frumoase 3 articole despre tine, site-ul tau, blogul, magazinul tau

Ofera posibilitatea de participare tuturor celor abonati la newsletter-ul sau la articolele tale. Astfel vor sti ca ii pretuiesti ca cititori. Fii cat mai deschis si realizeaza un concurs corect cu sanse egale pentru toata lumea.

2. Fa un concurs pentru toti fanii noi la pagina de Facebook

Pentru cei care inca nu iti sunt vizitatori fideli, poti realiza un concurs in care premiezi 2-3 din fanii noi. Fa-l pe o anumita perioada de timp si nu uita ca tragerea la sorti pentru toti fanii noi sa fie ceva vizibil, cum ar fi o extragere random prin intermediul sistemului random.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *