Cum sa gasesti oameni care sa-ti distribuie continutul blogului?

serious_blogging_by_paulamartinez-d5v7eoqCand faci un post de calitate, lung si interesant, s-ar putea sa te gasesti in dificultate in a-l promova. Cativa dintre detinatori unor afaceri pot cheltui foarte multi bani incercand sa-si distribuie continutul si sa-l vanda, ca in cele din urma sa ramana cu continut irosit si putini vizitatori.

Pentru a-ti distribui continutul si sa castigi cititori noi si unici este nevoie de conexiuni puternice cu alti detinatori de bloguri si oameni influenti. Trebuie sa fii capabil sa castigi expunere pentru posturile de pe blogul tau, mai ales cand stii ca e mai bun ca al celorlalti ce au trafic mai mare.

Verifica Realtime

Este foarte greu sa creezi continut care e chiar unic, bazat pe numarul de website-uri care au continut legat de al tau. Trebuie sa verific website-uri precum Realtime, care te vor ajuta sa vezi ce e la moda.

Te poti folosi de asta sa creezi posturi unice pe care oameni vor vrea sa le citeasca, iar nu in ultimul rand pentru a te asigura ca vei dezbate un subiect pe care nimeni nu l-a atins inca.

Secretul in a obtine mai multi vizitatori si a-ti face continutul vazut este sa te folosesti foarte mult de SEO.

Foloseste-te de Social Media

Dupa ce ai un post si planuiesti sa-l distribui pe conturile tale social media, vei vrea sa gasesti oamenii care deja distribuie multe posturi. Gaseste acesti oameni si determina-i sa-ti distribuie posturile. Incepe prin a le oferi ceva de valoare de distribuit, de exemplu ceva ce ii informeaza pe cititori.

Inainte de toate astea trebuie sa dezvoltii relatii cu cititorii si cu prietenii de pe retelele de socializare, atunci esti la un pas de a fi faimos.

Distribuie Des

Daca vrei sa-ti mentii relatiile cu detinatorii de bloguri, incearca sa le raspunzi la email-uri si la cereri, distribuindu-le si tu posturile. Apoi vor vrea si ei sa-ti distribuie posturile noi cand vad ce important este linkbuilding-ul.

Pe retelele sociale va trebui sa fii activ daca vrei sa ai mult trafic. Incearca sa postati macar de 2-3 ori pe saptamana si sa va verificati conturile zilnic pentru a gestiona traficul pe care-l vei avea multumita relatiilor cu cei care iti distribuie continutul.

One thought on “Cum sa gasesti oameni care sa-ti distribuie continutul blogului?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *