Cum sa dezactivezi WordPress la custom post types in WordPress

Recent, din ce in ce mai multe persoane care au un blog sau un site pe WordPress, aleg sa treaca de la metoda de baza de comentarii la comentarii cu ajutorul sistemului Disqus. In acest articol va vom arata cum sa dezactivati Disqus in cazul custom post types in WordPress.

Disqus nu arata comentarii la custom post types-uri si asta e una din erorile de baza. In momentul in care importezi comentarii la Disqus, nu poti folosi sistemul obisnuit de importare din cauza marimii unui site. A trebuit sa generam un fisier de export si sa il trimitem la Disqus pentru a pre-importa comentarii. Asta inseamna ca putem face asta doar pentru posturile obisnuite si nu pentru alte tipuri de posturi.

Astfel, cand Disqus a afisat 0 comentarii la un custom post type care avea peste 50 de comentarii, era doar pentru ca pur si simplu nu stia ca avea comentarii pentru simplul fapt ca nu i-am spus asta.

Astfel, in alte cuvinte, daca urmeaza sa dezactivezi Disqus la anumite custom post types-uri doar pentru faptul ca nu functioneaza, atunci poate ca mai intai ar trebui sa verifici setarile de import.

Ei bine, daca vrei sa dezactivezi Disqus de la custom post types-uri pentru alte motive, citeste in continuare. Inainte sa faci alte schimbari, asigura-te ca ai activata sincronizarea dintre Disqus si WordPress. Recomandam de asemenea ca intotdeauna sa faceti un backup wordpress la site-ul tau inainte sa faci orice tipuri de schimbari majore.

In momentul in care esti pregatit, doar adauga acest cod in fisierul functions.php sau intr-un plugin specific.

add_filter( 'comments_template' , 'wpb_block_disqus', 1 );
function wpb_block_disqus($file) {
if ( 'custom_post_type_name' == get_post_type() )
remove_filter('comments_template', 'dsq_comments_template');
return $file;

}

Nu uita sa inlocuiesti linia „custom_post_type_name” cu numele custom post type-ului. Acest cod doar adauga un filtru pentru a verifica un anumit custom post type si pentru a dezactiva afisare template-ului Disqus.

Speram ca acest articol v-a fost de ajutor in dezactivara Disqus la custom post types in WordPress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *