Cum sa cauti saloanele din orasul tau si sa te programezi la unul? Stailer iti vine in ajutor

stailer

Daca ai nevoie de  serviciile unui salon de hair and beauty cum procedezi? Primul gand este sa cauti online, desigur. Marele Google este insa si plin de informatie, incat uneori nu mai stii ce este relevant. Ajungi sa pierzi timp cautand acul in carul cu fan. Un altfel de Google, al saloanelor de infrumusetare, este Stailer.

Afla din randurile ce urmeaza cum sa faci cautari rapide si sa te programezi la saloanele de profil din orasul tau.

Stailer – cauta saloanele si programeaza-te la unul 

Daca ai nevoie de lista de saloane de cosmetica din Targu Mures, Iasi, Bucuresti poti sa te bazezi pe Stailer. In total sunt inscrise aici 20 de orase ale tarii si, sa speram, in curand va curprinde toata tara. 

Pentru cautarile dorite acceszi pagina stailer.ro si setezi toate datele, de la ora, zi la oras si pentru cine va fi programarea. Filtrul activ din aceasta pagina iti va tria optiunile si iti va afisa doar acele saloane care corespund cu preferintele mentionate de tine. Iar asta se intampla in decurs de cateva secunde.

Nu va mai fi necesar sa cauti separat fiecare salon in parte si alte detalii sau date de contact pentru acestea. Stailer include tot ce ai nevoie sa stii. Sa spunem ca ai 3 saloane ce ar putea sa te primeasca in cursul aceleiasi zile pentru tuns. Cum faci diferenta intre acestea? La fiecare salon in parte ai detalii precum: cat cost serviciul dorit, cat ar dura vizita ta la salon, unde este salonul respectiv, cum arata in interior, fotografii relevante si, nu in cele din urma, recenzii reale ale clientilor.

Cand stii toate aceste detalii parca altfel faci o alegere. Daca ai nevoie de detalii extra citeste aici.

Cum te programezi la un salon folosind platforma Stailer

Folosind platforma Stailer te poti programa imediat la unul din acele saloane care iti convin din toate punctele de vedere. Este simplu! Alegi salonul, introduci datele tale si confirmi programarea. Primesti si link cu programarea setata.

Pentru cei care isi creeaza un cont in aceasta platforma, exista si ceva functionalitati in plus. Spre exemplu, dupa ce o programare a fost setata, cu cat timp inainte isi doreste utilizatorul, poate seta un reminder. Acesta va fi de tip sms. Setari de acest gen pot fi facute pentru toate programarile efectuate din platforma.

Contul este gratuit, crearea acestuia este gratuita. Permite ca datele despre programari sa fie mai usor de gestionat. Cei care au incercat aceasta metoda numesc asta o agenda virtuala. Iar daca esti genul de persoana care merge la salon destul de des – mai ales in perioadele in care urmezi un program terapeutic, ai sedinte stricte pentru tratamente cosmetice spre exemplu – cu atat mai mult vei aprecia modul rapid prin care poti seta programarile la saloane utilizand platforma stailer.ro.

Afla mai multe despre aceasta, afla daca si orasul tau este inscris in lista aceasta si nu intarzia sa incerci Stailer. Pariu ca nu vei regreta!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *