Cum sa castigi un client dificil?

afacereVrei sa castigi clienti noi sau sa te introduci intr-o alta zona de marketing? Secretul e sa fii perseverent si sa ai rabdare.

Cand inchei un contract cu un nou client dupa 4 ani de efort este o satisfactie nemaipomenita. Asa este, 4 ani de convorbiri constante la telefon si intalniri. Acel client este arogant si enervant.

Perseverenta adevarata in aceste zile este subevaluata. De fapt, persistenta este cel mai important factor pentru succes intr-o afacere. Este cheia catre un succes pe termen lung al unei companii. In orice caz pentru a te infiltra intr-o noua zona de marketing, trebuie sa combini rabdarea si persistenta pentru a face cu adevarat diferenta.

Noul client nu avea gustul de risc al unui antreprenor. Nu era gata sa execute un plan pana nu avea o reusita grantatat.

Insista

Persistenta : Intotdeauna stabileste intalniri cu liderii companiilor pentru a uniformiza atitudinile inspre ideile tale si intelege-le ezitarile. Fii cordial la nevoile lor in timp ce muncesti sa treci peste barierele care ii previn sa ia actiuni. Am trecut de linia de a fi insuportabili, la a fi sustinatori.

Patience : Contactul companiei a fost schimbat de 3 ori in timp ce ii urmaream. De fiecare data, trebuie s-o iei de la capat, fiecare persoana are un stil diferit de conducere si ingrijorari diferite. Trebuie sa iti construiesti cu atentie relatiile si sa le castigi increderea de-a lungul anilor.

Nu se termina pana nu auzi un „DA”

Fara rabdare, persistenta este doar telemarketing. Rabdarea inseamna creearea unei relatii cu scopul in a beneficia de un castig al ambilor participanti.

Intelegand cum se potriveste produsul tau in piata de marketing face parte din persistenta. Stii ce oferi mai bine decat ceilalti, incluzandu-i pe clientii tai vechi, cat si pe potentialii clienti.

Perseverenta plateste.

Dupa ce ai incheiat o afacere cu acel client dificil, imparti noutatile cu toata lumea, adaugi la portofoliul firmei de clienti multumiti si ai inca o sursa de venit pentru afacerea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *