Cum sa adaugi tag-uri si categorii pentru Pagini in WordPress

WordPress este la momentul actual, cel mai folosit CMS, existand pe aproximativ 21% din site-urile existente pe internet. Cu o asemenea acoperire, WordPress are mereu utilizatori cu anumite probleme.

Pe promovaredesite.eu, printre altele, ne ocupam si de asta. Astazi vom vorbi despre cum poti sa adaugi tag-uri si categorii pentru Pagini WordPress. Tot pe site-ul nostru puteti afla si cum sa muti bulk posturi in categorii si taguri.

Sunt o multime de customizari de facut in WordPress daca vrei sa ai un site de succes. De exemplu, saptamana trecuta am vorbit chiar despre adaugarea Facebook Insights pentru WordPress, pentru a-ti cunoaste mai bine vizitatorii si pentru a sti ce sa le oferi.

Daca nu esti multumit de modulul search al WordPress, te ajutam noi cu un tutorial de instalare Google search in WordPress.

Astazi vorbim asa cum am spus despre un mod simplu prin care poti sa adaugi si paginilor din WordPress, tag-uri si categorii.

De ce sa vrei sa adaugi tag-uri si categorii in WordPress?

Un motiv foarte simplu ar fi faptul ca vrei sa afisezi posturi relationate. Pentru aceasta vei instala un plugin ca YARPP de exemplu insa acesta va avea nevoie de tag-uri si categorii pentru a putea afisa aceste posturi relationate.

Ce trebuie sa faci?

Descarca, instaleaza si activeaza plugin-ul Post Tags and Categories for Pages din Plugins. Dupa ce l-ai activat, mergi la Pages > Add New si vei vedea ca ai la dispozitie de a adauga paginile in Categorii si deasemenea, de a adauga tag-uri acestor pagini.

Ce face acest plugin mai exact?

Modifica taxonomiile categories si tag, asociindu-le cu un post obisnuit. Daca ai o categorie numita SEO, pagina pe care o vei include in acea categorie, va aparea in categoria respectiva, alaturi de articolele de acolo. Speram ca acest articol, alaturi de celelalte recomandari v-au fost de folos in customizarea site-ului vostru cu WordPress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *