Cum poti evalua calitatea continutului

Cu totii stim de faptul ca este foarte important continutul. Cu toate astea inca multi SEO incearca sa lucreze cu asta si in jurul acestei actualizari, pentru ca acestia cred de cuviinta ca nu au inca instrumentele necesare sa masoare calitatea continutului.

Daca vei spune ca nu esti un scriitor sau daca te vei intreba cum iti vei da seama daca ceea ce scrii este in corelanta cu audienta ta sau poate chiar vei spune ca ceea ce trebuie sa scrii este greu si iti ia mult timp si te vei intreba daca chiar trebuie sa o faci, atunci este posibil sa suferi de frica de continut.

Frica de continutul de calitate poate veni in mai multe forme:

  • Ce reprezinta de fapt continutul?
  • Am angajat o echipa de creare de continut sau o agentie de acest gen. Cum imi dau seama daca sunt buni de ceva?
  • Cum pot calcula valoarea continutului?

Acum, pentru a ne da seama de aceste probleme si pentru a oferi un raspuns cat mai bun acestor intrebari, vom dezbate in cele ce urmeaza.

Mai intai de toate, hai sa vedem daca suntem pe acceasi lungime de unda, o mica definitie operationala: Continutul este suma tuturor cuvintelor, imaginilor, filmuletelor si a sunetelor de pe site-ul tau, de pe paginile sociale, din e-mailuri, si asa mai departe.

Un bun creator de continut se gandeste la toate, incepand cu limba in care se va face abonarea la respectivul site si pana la tonul in care se va raspunde la e-mailul de confirmare sau chiar la inscrierea plicurilor de trimis.

In interiorul unei agentii de creare de continut, a cunoaste daca o echipa sau un content writer este gata de a crea continut bun, poate fi unul dintre cele mai intimidante lucruri pentru non-creativi. De vreme ce sunt o gramada de trucuri si tips-uri pentru a crea continut bun, nu exista un cod secret pentru a recunoaste un continut grozav. Insa, de vei evalua cu atentie si vei privi mai indelung, iti vei da seama daca o scriere este mai buna sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *