Continut de incredere

Continut de expertNu incerca sa iti exprimi opinia ca un expert intr-un mediu, daca nu esti unul. Nu va functiona. Am citit cu totii continut care nu este scris de un expert pe un subiect despre care stim cate ceva. Stim exact cum arata un continut scris de un expert si putem detecta cu usurinta pretendenti. Daca pretinzi ca esti un expert si ai gresit un detaliu, iti vei distruge toata credibilitatea cu oamenii care chiar inteleg si influenteaza discutia. Nu se vor lega sau nu iti vor distribui acea bucata de continut si ar putea sa nu-ti mai distribuie niciodata continutul din nou. Nu iti asuma riscuri.

Decat sa incerci sa faci expertize false, incearca sa gasesti experti si sa incorporezi expertiza in postul tau. Jurnalistii au inteles de mult timp aceasta tactica. Chiar si jurnalistii care sunt experti, folosesc citatii din partea altor experti atat in piesele noutatilor, cat si a analizelor.

Oamenii ce detin bloguri pot cu usurinta sa primeasca mentiuni de la cineva cu destule cunostine pentru a avea o opinie care conteaza. Expertii cu opiinii puternice deobicei vor sa le distribuie.

Unele studii arata ca pasiunea este cheia catre judecare asupra credibilitatii si distribuirii. Cititorii nu vor un expert care le poate explica lucrurile, vor un expert caruia ii pasa.

Expertii care stiu despre ce vorbesc tind sa aiba o opinie nuantata si sofisticata despre subiecte pe care le inteleg. Incearca sa nu subcotezi acea intelegere cu o piesa mica de continut. Piesele expertilor ar trebui sa fie profunde si sa te puna pe ganduri.

Opiniile expertilor nu ar trebui incurcate cu argumentele, si nu necesita ca tu sa incepi o lupta cu oricine. Asa ca intotdeauna este bine sa ai un expert alaturi de tine, iar daca nu ai, ar trebui sa te documentezi mult asupra subiectului despre care scrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.