Content Marketing cu Google Plus

google+Content Marketing-ul a crescut intr-un mod grozav in importanta in ultimul an. In timp cei multi bloggeri si oameni care fac parte din marketing fac tot mai multe pentru a-si vinde specific continutul Web, iar multi dintre ei nu stiu sa-si utilizeze la maxim uneltele pe care deja le au gratuite.

Google+ deja este configurat pentru a ajuta utilizatorii cu marketingul continutului. Este discutabil ca una dintre cele mai esentiale retele sociale sa fie incluse intr-un plan de marketing pentru continut. In timp ce multi critica reteaua pentru ca are un numar scazut de utilzatori comparandu-se cu retele sociale mult mai mare ca Twitter sau Facebook, aceasta retea sociala are anumite avantaje pe care restul retelelor nu o au.

Mai jos aveti niste avantaje pe care ar trebui sa le folositi in timp ce utilizati Google + pentru planul vostru de marketing.

Calitatea de autor al Google creste foarte mult optimizarea. Sa-ti faci un Google Autorship este esential pentru planul de marketing al continutului. Potrivit lui Eric Schimdt, fostul CEO al lui Google, in rezultate cautarilor informatiile legate de profilurile online vor fi clasate mai bine decat continutul ce nu are o astfel de verificare, ceea ce va rezulta automat ca utilizatorii sa dea click pe rezultatul cautarii mai bine clasat.

Google + a imbunatatit folosirea Hashtag-urilor, folosindu-l pentru a categorisi si organiza informatiile. La fel ca si pe Twitter, pe baza Hashtag-urilor se poate incepe o conversatie. Multi oameni cred ca eventual, hashtag-urile vor crea conectivitate peste tot internetul. Oamenii vor fi capabili sa caute un cuvant Hashtag si sa gaseasca pe toata luema care a postat acel cuvant. La fel ca si cuvintele cheie atribuite in cautarile Google, Google + are si hashtags care sunt mai cautate si mai populare decat celelalte.

Asigurati-va ca adoptati hashtaguri populare cand este posibil in continut. Google + este de asemeni recunoscut in Google, acesta controland 67 % din cautarile din America de Nord. Desi sunt mai multe retele de cautare, Google este seful industriei si pe baza lui se fac regulile SEO potrivit algoritmilor cautarii, de aceea continutul google + are o influenta mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *