Construirea linkurilor de incredere

Link BuildingClasamentul Increderii

Nu exista nici o surpiza ca internetul contine cantitati masive de spam. Unele estimeaza ca pana la 60 la % din paginile web sunt spam. Pentru a scapa de acest continut irelevant, motoarele de cautare folosesc sisteme pentru a masura increderea, multe dintre care se bazeaza pe grafice de linkuri. Sa castigi linkuri de la domenii foarte de incredere poate rezulta in stimularea semnificativa a scorului metric. Universitatile, website-urile de guvern si organizatiile non-profit reprezinta exemple de domenii foarte de incredere.

Vecinatatea Link-urilor

Linkurile spam merg de multe ori in ambele moduri. Un website care se leaga de spam este si el insusi un spam, si in schimb de cele mai multe ori are site-uri spam care are linkuri inapoi spre el. Totusi, este inteligent sa alegi site-urile carora le oferi linkuri sau de la care iei linkuri cu atentie si sa fii selectiv.

Prospetimea

Semnalele linkurilor tind sa se descompuna in timp. Site-urile care au fost candva populare, deseori devin invechite, eventual esuand sa castige noi linkuri. Totusi este important nu numai sa castigi linkuri la website-ul tau, dar si sa continui sa castigi linkuri aditionale in timp. De multe ori motoarele de cautare referindu-ne ca si la „Clasamentul Prospetimii”, folosesc semnalele de prospetime a linkurilor pentru a judeca popularitatea actuala si relevanta acestora.

Distribuire Sociala

In ultimii ani am vazut o explozie in cantitatea de continut distribuita prin intermediul retelelor sociale cum este Facebook, Twitter si Google +. Desi motoarele de cautare trateaza link-urile distribuite social diferit decat alte tipuri de linkuri, le observa mai putin. Exista multe argumentari printre profesionistii de cautare despre cum influenteaza exact motoarele de cautare semnale linkurilor sociale in algoritmul lor, dar nu exist nici o negare asupra cresterii importantei a canalelor sociale.

De aceea, cand vrem sa castigam increderea linkurilor ar trebui sa folosim toate aceste semnale de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.