Confort, consum redus si temperaturi monitorizate constant – Salus iT600 Smart Home

Fiecare dintre noi isi doreste confort sporit, facturi mici si control deplin al consumului. Vorbim aici despre confortul termic, atat de titrat mai ales in perioada rece a anului.

Confortul termic nu este insa o notiune asociata exclusiv cu o temperatura potrivita a ambientului. Tinem cont, desigur, si de banii investiti in obtinerea unui anume grad de confort. Per total, investitia trebuie sa fie una rentabila din toate punctele de vedere.

Cum poate fi obtinut confortul pastrand in acelasi timp consumul la un nivel rezonabil si avand control deplin al temperaturilor? Raspunsul sta intr-un dispozitiv modern, care poate sa completeze cu succes ideea de “smart home”. Mai exact, este vorba despre un sistem inteligent, denumit Salus iT600 Smart Home, ale carui avantaje vor fi prezentate in continuare.

Ce este Salus iT600 Smart Home?

Practic, este o redefinire a clasicului termostat pentru sistemele de incalzire. Sistemul este unul complex si poate fi utilizat in egala masura pentru incalzirea prin pardoseala ori prin intermediul radiatoarelor.

Spre deosebire de un termostat clasic, in cazul caruia controlul temperaturii se face cu o singura temperatura de referinta, Salus iT600 Smart Home permite controlul individual al temperaturilor din zone de incalzire diferite, conform cu nevoile utilizatorului.

Cu ce avantaje vine la pachet Salus iT600 Smart Home?

Compatibilitatea cu diverse sisteme de incalzire este cu siguranta primul atu. Poate fi vorba de incalzire prin pardoseala, cu ajutorul radiatoarelor sau chiar de un sistem mixt ce imbina aceste solutii.

Controlul individual al temperaturii poate fi realizat pentru fiecare camera sau zona de incalzire in parte. In acest fel, zonele in care nu este necesara incalzirea intr-o anumita perioada nu vor mai genera un consum inutil de energie termica.

Spre deosebire de un termostat clasic, care regleaza temperatura in intreaga locuinta in functie de cea a camerei in care este amplasat, Salus iT600 Smart Home genereaza astfel un plus de economie si confort termic sporit.

Un alt avantaj este dat si de faptul ca modificarile pot fi aduse oricand. La orice ora din zi, din orice locatie, temperaturile pot fi ajustate conform cu necesitatile. Singura conditie este sa existe conexiune la internet.

Intrucat dispozitivul se incadreaza in seria celor inteligente, poate fi controlat cu ajutorul unei aplicatii dedicate. Aceasta este compatibila cu toate sistemele Android sau iOS si este suficient de intuitiva pentru a permite utilizarea usoara a sistemului.

Toate aceste avantaje rezulta intr-un confort sporit pentru orice utilizator. Situatii diverse isi gasesc rezolvare imediata:

  • Pleci in concediu si la intoarcere vrei sa fii intampinat de un ambient placut si calduros? Nimic mai simplu! Poti porni centrala cu ajutorul sistemului Salus iT600 Smart Home cu cateva ore inainte sa ajungi si astfel vei avea temperatura ambientala ideala la intoarcerea din concediu.
  • Te intorci de la serviciu intr-o seara geroasa de iarna. Vrei sa faci un dus fierbinte, sa iei cina si apoi sa te refugiezi in pat. Nu are nici un sens sa incalzesti intreaga casa – poti porni dinainte caldura in baie, bucatarie si dormitor, in asa fel incat sa ai parte de confortul termic dorit si un consum mai redus in acelasi timp.

Lista exemplelor poate continua, insa cert ramane un singur fapt: achizitia unui sistem inteligent Salus iT600 Smart Home este raspunsul perfect pentru a avea parte de confort la costuri reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *