Clasare de Autor fara Google Authorship

AuthorshipAcum ca Google Authorship a disparut, cum poate Google sa pastreze folosirea Clasarii de Autor in forma limitata pe care a confirmat-o? Sau acum a disparut si clasarea de autor? Si inseamna acest lucru ca alte modalitati de a folosi Rank-ul de Autor au disparut?

Google ne-a spus ca renuntarea la Google Authorship nu ar trebui sa aiba un impact in cum functioneaza articolele in profunzime. Google a spus de asemenea ca renuntarea la Google Authorship nu va avea un impact asupra altor eforturi de a explora cum autorii vor putea fi rasplatiti.

Cum se poate intampla acest lucru, cand Google a spus de asemenea ca ignora marcajele de autor?

Raspunsul este ca Google are alte modalitati de a determina cine crede ca este autorul unei povesti sau daca vrea. In special, Google se va uita la liniile de autor vizibile care apar de multe ori in povestile de stiri. Acestea existau inainte de Google Authorship si nu vor pleca nicaieri.

Acest lucru inseamna de asemenea ca daca esti foarte ingrijorat de ceea ce insemna pentru tine Author Rank, gandeste la liniile de autor din ziar. Asta va fi o alternativa drept semnal ce identifica autorul unei povesti, acum ca Google si-a abandonat sistemul anterior.

De asemenea spun sa nu va ingrijorati despre Author Rank. Este confirmat doar pentru o parte limitata a cautarii Google. Poate va creste mai mult decat atat, daca se intampla acest lucru, va fi unul din multii factori de clasare SEO care merg in producerea listelor de la Google. Povestile din ziarele online sunt potrivite, dar mai important decat atat, ar trebui sa te asiguri ca, calitatea acelor povesti la care tu esti autor sa te faca sa fii mandru cand vei fi identificat ca fiind autorul acelei povesti, ci nu autorul unui continut de proasta calitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *