Ce alegem: WordPress sau Blogger

A-ti crea un cont pe Blogger si a initia un blog nu este deloc greu. Iti va lua doar in jur de 25 de minute si mai apoi chiar te poti apuca si scrie pe el. In schimb, a incepe sa lucrezi cu WordPressul iti poate cauza cateva dureri de cap daca esti chiar un incepator in domeniu si nu stii ce si de unde sa iei. Problema va deveni chiar si mai mare de atat daca iti doresti sa creezi un site de gazduire.

Personalizare si utilizare

Daca vrei sa creezi categorii pe blogul tau si vrei sa faci sa arate ca intr-o revista, atunci vei fi cam dezamagit de functiile Blogger, deoarece nu poate realiza aceste lucruri. Oricum, nu se intammpla aceleasi lucruri si in cazul WordPress. Poti adauga categorii pe blogul tau si esti de asemenea capabil sa afisezi fiecare categorie in mod diferit pe prima pagina. De fapt, cu ajutorul plug-in-urilor potrivite, vei fi de asemenea capabil sa creezi un tip de portal ca de revista pe site-ul tau.

Cu ajutorul Blogger poti adauga diferite instrumente pentru a creste interactiunea de pe site. De asemenea exista teme dragute si unele unelte deosebite pe care le poti adauga in sablonul de baza. Cu WordPress, poti alege de asemenea teme, plug-in-uri aditionale si instrumente avansate, care te vor ajuta sa iti extinzi blogul dincolo de platforma de blogging. Poate fi privit astfel ca un tip de CMS user-friendly.

Publicarea de articole

Cei mai multi oameni care au folosit Blogger, au mai multa experienta in publicarea de articole, si mai bine in cazul in care te gandesti sa reinventezi blogul propriu. Pentru acest fapt, WordPress castiga detasat, deoarece este mult mai simplu sa publici articole aici. Insa poate ca nu vei crede la fel daca nu dispui de diferite trasaturi pe blogul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *