Autoritatea brandului tau importanta

BrandIdentifica si fa o lista cu domeniile de top si publisherii din industria ta, in special pentru cei care au distribuire de cautare mari. Sunt atat de multe unelte prin care poti obtine aceste date. Poti folosi Google Search pentru a face o lista de site-uri care se descurca bine in cautare pentru cei mai buni termeni ai industriei, iar avand in vedere ca Google afiseaza cele mai bune rezultate ale cautarii in aceste zile, este probabil una din cele mai bune unelte pe care le poti folosi pentru cercetare.

De asemenea poti folosi unelte gratuite in acest tip de cercetare, in special in curatarea listei, cum ar fi inlaturarea domeniilor duplicat si extragand numele de host unice si filtrarea site-urilor cu autoritate mare care sunt cu adevarat irelevante pentru aceasta activitate, cum ar fi paginile care se claseaza de pe Facebook, Wikipedia si altele de acest gen.

Incearca sa penetrezi cel putin 2 siteuri cu autoritate mare din primele 50 de website-uri din lista ta si devino un contribuitor obisnuit pentru ele.

Incepe sa e angajezi cu ele participand in comunitatile existente. Procesul nu ar trebui sa te opreasca din a contribui cu continut pentru ele constant, pe drum, poti inita activitati de colaborare, cum ar fi sa ii inviti sa publice continut pe site-ul tau de asemenea.

Acest lucru te poate ajuta sa atragi mai mult trafic si poate exponential imbunatati valoarea perceputa de brand ca un publisher.

Aceste tipuri de relatie va face ca in sfarsitul partii de campanie de link building mai putin stresanta. Cat de repede pot construi o putere existenta de autoritate, relatiile existente ale brandului si portofoliul de continut va fi mult mai usor sa intri si obtine publicarea pe alte publicatii specifice industriei care iti poate obtine astfel o autoritate a brandului foarte mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *