Aplicatii Google

Google Now On Tap functioneaza cu aplicatii cate sunt menite pentru deep linking si se va lansa impreuna cu sistemul de operare Android M mai tarziu in acest an.

Aplicatia Google Now On Tap

Aceasta aplicatie ofera oportunitati grozave pentru aplicatii, atat instalate pe dispozitivul utilizatorului, cat si pentru cele care nu sunt instalate inca, pentru a obtine o vizibilitate mai mare si expunere pentru noii utilizatori. Mai mult de atat, ajuta aceste aplicatii sa obtina o arie de descoperire in afara magazinului traditional de aplicatii si a rezultatelor din motoarele de cautare pe mobil.

Brandurile care isi doresc ca aplicatiile lor sa apara in cadrul Google Now On Tap si/sau in rezultatele motoarelor de cautare, trebuie sa implementeze indexarea de aplicatii, care permite crawlerilor motoarelor de cautare sa indexeze continutul aplicatiei tale prin intermediul unor linkuri. Indexarea de aplicatii necesita continutului aplicatiei tale sa aiba o pagina web corespunzatoare.

Lansarea aplicatiei Google Now

Indexarea de aplicatii este in mod curent disponibila pentru aplicatiile de pe Android iar compania a inceput sa o testeze cu un grup select de alte cateva aplicatii iOS de asemenea. Google doreste sa faca aceasta tehnologie diponibila in mod public cat de repede cu putinta, de vreme ce dezvoltatorii d eaplicatii iOS ar putea sa inceapa de pe acum sa se foloseasca de asta. Google Now, functioneaza binenteles numai pe telefoanele cu sistem de operare Android.

Asadar, daca esti un analist SEO si nu ai facut acest lucru deja, incepe sa te gandesti mai bine in legatura cu includerea aplicatiei ca parte a eforturilor tale. SEO nu mai are restrictie la paginile web. Trebuie sa avem acum, in ziua de azi, o gandire mult mai holistica pentru o vizibilitate mai mare, fie ca informatiile se afla pe o pagina web, fie ca se afla intr-o aplicatie de mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *