Adauga facebook insights pentru site-ul tau

Zilnic, peste 10000 de site-uri integreaza diferite plugin-uri wordpress si plugin-uri sociale ale facebook. Cu toate acestea, de noua metoda de a identifica informatii legate de vizitatorii site-ului se pare ca nu stie prea multe lume. Este vorba despre facebook insights care poate oferi informatii legate de toti cei care iti viziteaza site-ul logati fiind pe facebook. In acest mod, poti primi informatii pe care nu le poti aduna din nici o alta parte cum ar fi informatii exacte legate de varsta vizitatorilor, sexul lor si multe alte informatii utile.

Daca inca nu folosesti facebook insights pentru site-ul tau, cel mai probabil trebuie sa incepi sa faci asta chiar acum. Te ajutam noi cu un tutorial despre cum mai exact poti face asta.

Cu Facebook insights vei obtine informatii si date referitoare la paginile cele mai populare pentru plasarea diferitelor plugin-uri facebook cum ar fi cele de like, send, share sau plugin-ul facebook pentru comentarii. Pentru a obtine aceste informatii si pentru a profita de ele, trebuie sa instalezi pentru inceput plugin-ul de la wpbeginner numit Facebook Open Graph Meta Data.

Imediat dupa ce ai instalat si ai activat plugin-ul, va trebui sa mergi la Settings > FaceBook OG Meta tag si sa inserezi id-ul tau Facebook. Pentru a gasi id-ul tau trebuie sa accesezi un URL de genul”

http://graph.facebook.com/numeid. Trebuie sa fie neaparat cont personal, nu pagina de fani. Dupa ce ai setat in mod corect acest plugin, site-ul tau este pregatit pentru a-l integra cu Facebook. Ii va da Facebook-ului thumbnail-ul corect pentru articole, titlul, descrierea si cel mai important, ii va spune cine este adminul site-ului.

Urmatorul pas este folosirea versiunii corecte de buton facebook like. Multe site-uri folosesc versiuni gresite si cea mai buna este cea XFBML.

Ultimul pas este sa ceri facebook insghts pentru site-ul tau. Mergi la pagina facebook insights si da click pe butonul „Insights for your website”. Gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *