5 pasi pentru crearea de continut de calitate pentru campanii de promovare

Crearea de continut de calitate inseamna crearea de valoare, inseamna mentinerea publicului angajat si interesat. Iata in continuare cei cinci pasi pentru ca prin crearea de continut sa se indeplineasca aceste cerinte.

1. Cunoaste-ti publicul. Diferite stiluri si tipuri de continut atrag in mod distinct persoanele. Asigura-te ca stii cui te adresezi si ca oferi informatiile structurate de o asa maniera in cadrul continutului incat publicul vizat sa fie captivat. In plus, asigura-te si de editare si corectare a continutului: greselile de exprimare sau gramaticale nu trebuie sa existe, cauzeaza scaderea credibilitatii si implicit pierderea de vizitatori interesati.

2. Cand se creaza continutul trebuiesc evitate frazele si paragrafele extrem de lungi. In ziua de astazi utilizatorii pur si simplu scaneaza textul, daca totul este prea aglomerat evita sa citeasca integral. De aceea pagina nu trebuie sa fie incarcata cu mai mult de 5-6 paragrafe, combinate si cu imagini pentru o buna experienta vizuala.

3. Continut de calitate nu inseamna doar text bine scris. Pe langa articole, folosirea de elemente multimedia precum videoclipuri, prezentari, documente aditionale, fotografii etc. este o alta modalitate de a mentine interesati vizitatorii.

4. Ofera tot timpul mai mult. Daca publicul vizat este atins si satisfacut, tot timpul isi va dori mai mult. Ofera-le optiunea sa citeasca mai mult, ofera-le optiunea sa se poata abona pentru mai multe noutati si actualizari si sustine un feedback constant.

5. Ofera valoare, nu un discurs de promovare a produselor si serviciilor. In mod similar, nu te crampona de continut optimizat pentru SEO si linkuri, mai degraba intereseaza-te ce mentine cititorii captivati si cum poti beneficia din asta.

Prin urmarea acestor 5 pasi esentiali se face delimitarea intre un continut de calitate si unul slab. Acesti pasi odata parcursi, site-ul sau blogul va fi ajutat, in acest mod motoarele de cautare ii vor acorda valoare si pozitionari mai bune, linkurile vor fi obtinute pe cale naturala si de asemenea se va intari increderea publicului vizat in informatiile oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.