3 motive pentru care nu ar trebui sa te apuci de blogging

In acest articol identificam cateva motive pentru care nu ar trebui sa te apuci de blogging. Poate ca pentru multi, nu exista un motiv bun pentru care sa se apuce de blogging. Poate ca blogging-ul nu e pentru toata lumea asa ca:

Bani. Nu ar trebui sa incepi un blog pentru a face bani. Trebuia sa eliminam asta din prima. Daca planul tau este sa iti inlocuiesti un job full time si sa incepi sa castigi din blogging, uita. Nu functioneaza asa. Credeti ca Jimi Hendrix a pus mana pentru prima data pe chitara si a spus „voi castiga din asta”? Nu, nu a facut asa. Mai degraba a facut asta pentru ca iubea sa o faca si in timp, pentru faptul ca a facut asta din placere, a inceput sa si castige. Ei bine, asta mult dupa.

Notorietate. Nu plani sa devii un „faimos al internetului” imediat. Nu fiecare site creste la fel de repede ca cele de succes pe care le cunoasteti deja si asta nu-i deloc rau. Adevarul este ca multe site-uri de succes au avut oarecum noroc la inceput. Au gasit un nume de domeniu interesant, au avut un design bun, au reusit sa-si gaseasca vizitatori fideli scriind intr-un mod unic. Cei mai multi insa nu au creat un site pentru a deveni faimosi ci pentru placerea de a schie pe o anumita nisa/ pe un anumit subiect.

Trafic. Nu orice tip de trafic e trafic bun asa ca nu-ti planui nici sa ai dintr-o data mii de vizitatori si nici nu te bucura ca ai mii dintr-o data. Totul tine de cat de mult vor ramane si cum vor ajuta la dezvoltare site-ului tau.

Toate cele de mai sus se pot bineinteles intampla insa daca nu le urmaresti din prima, prea mult. Scopul tau trebuie sa fie altul si acela e sa scrii cat mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *